TG írta:Az Eper (ami igaz nem ekkora rádió) a tulajdonos váltás előtt a felmérések és a tapasztalatok alapján sokkal inkább a női hallgatókat vonzotta, mert nem putty-putty-ot, hanem dallamos, kellemes és sláger (lötyi) zenéket játszotta..pedig az is csak house zenei koncepció volt...Szóval el lehetne érni amit akarnak, csak nem ezzel a stílussal..
Erre utaltam pár oldallal ezelőtt én is. Vagy ott volt pl. a DeeJay. Nem volt női rádió, nem is volt teljesen house, de sokkal életképesebb volt a koncepció ennél. Bár ennél minden életképesebb..
Akik meg dicsérgetik fácsén, azok a nem annyira márkafanatikus, budapesti, Budapest környéki ex-Rise fanok. Ez szinte biztos.
Amúgy ha a hallgatottsági felmérésekben azt akarják hallani, hogy a nők hallgatják, akkor azt talán fogják is hallani, mert mint említettem, jórészt nők válaszolgatnak a felmérésekre.. Az más kérdés, hogy nem túl nagy számban fogják emlegetni, lásd az előttem szólók által tesztelt hölgyek esetét. Jó tudom, pár megkérdezett ember által nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, de azt azért mindenki tudja, hogy ez a zenei stílus eleve nem örvend nagy népszerűségnek..
SemmiCicoo