RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#70599  Szerző: egon2

Ezek szerint levették az MR2 elnevezést!
Szerintem továbbra is megmarad a Petőfi zenei rádiónak!
Azért mert így olcsóbb egy rádiót üzemeltetni.Persze a zenei választék kommerszebb lesz.A kommerszebb zenéket többen hallgatják.Húsvét a Petőfin:
http://www.mr2.hu/index.php?option=com_ ... &Itemid=67
 #70593  Szerző: benjamin

LewyDee írta:Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 2. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 4. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1

SzD
Ez durva volt.(mármint a hozzászólás)
 #70585  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:valami gáz van a 94.8al, olyan mintha interferenciás lenne. De nem tudom kiforgatni, a Szecskán lehet valami gáz. De nagyon idegesítő.
Én is néztem csak délután 1 óra körül, hogy Budán csak sercegve RDS nélkül szólt a 94.8, de aztán a várost elhagyva már jó volt. Nem tudom most is van-e még gond vele.
 #70582  Szerző: markfelt

Nem tudom mit vinnyogtok.

Nem szeretek ezzel példálózni, mert abszolút nem reprezentatív, de:

Jelenleg többen hallgatják online a Petőfi Rádiót, mint a Class FM-et (és természetesen a Neo FM-et). Pedig a Classon épp a Jáksó megy, ami mindig is vitte az esti sávot, főleg a fiatalok/netezők körében (na jó, Cooky befutásáig...). A Petőfi eddig nagyon ritkán előzte meg a két nagy kereskedelmi rádiót.

A lényeg az, hogy a Petőfi hallgatottsága az elmúlt időszakban: NŐTT. A gospeles, Ave Mariás műsort is hallgatják.
 #70578  Szerző: Mikee0824

Emberek, itt szerintem az egységes brand és az egységes arculat megbomlása a legnagyobb baj. Ave Maria egy kortárs könnyűzenei rádión egy kicsit érdekes. Ha valami nem illik bele az arculatba, nem kellene erőltetni. Ötletem: már este 10-től lehetnének rétegzenei műsorok, 2 órában, és akkor oké, lehetne köztük egy-két ilyen is, mert úgyis nagyon kevesen hallgatnák: csak az éjszakai, műsorhoz hűséges baglyok :) Nade hogy napközben csak befigyeljen egy Ave maria?!... SSzzz... Menjen a Bartókon, és akkor semmi baj, mert beleillik az arculatba. Nade a Petőfin?... khm...
 #70575  Szerző: benjamin

LewyDee írta:
LuciFerko írta:amúgy ma délután volt az Ave Maria, kezd érdekes lenni ez a rádió :blush:
moderált hozzászólás
:gülü2:
 #70571  Szerző: LewyDee

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 2. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 4. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1

SzD
 #70570  Szerző: LuciFerko

LewyDee írta:
LuciFerko írta:valami gáz van a 94.8al, olyan mintha interferenciás lenne. De nem tudom kiforgatni, a Szecskán lehet valami gáz. De nagyon idegesítő.
már dél óta kábé, de nem rég elis tünt az adó 2percig fmzaj volt
mintha "saját magát" zavarta volna.
 #70569  Szerző: LuciFerko

amúgy ma délután volt az Ave Maria, kezd érdekes lenni ez a rádió :blush:
 #70568  Szerző: LewyDee

már dél óta kábé, de nem rég elis tünt az adó 2percig fmzaj volt
  • 1
  • 480
  • 481
  • 482
  • 483
  • 484
  • 626