admin írta:
Szerintem meglehetősen gáz a UPC ügyfélszolgálata, ezt már le is írtam egy másik topicban.
A Digi korrekt cég és a minőségével nincs semmi baj, bár utóbbi szempontból egyértelműen a T-Home a legjobb. A csatornakínálata se utolsó, bár az árai nem a legjobbak...
A 1221-en valóban elég nehézkes ügyintézőt kapni, illetve elég sokat várakoztatnak, amíg pl. utánanéz valaminek az ügyintéző, de a Direct-nek már külön telefonos ügyfélszolgálata van, aminek semmi köze már a 1221-hez, nem is Magyarországon vannak.
Sajnos ezeknél a nagy cégeknél hullámzó mennyi várakozó ügyfél van, a Digi-nek Budán a Fehérvári úton van egy ügyfélszolgálata, ott is láttam már olyat, hogy egy ügyintéző és 7-8 várakozó ügyfél. Ami érdekes, hogy ez az ügyfélszolgálat elméletileg 1 hét múlva elköltözik az Etele útra, de a megadott címen még semmi jelen nincs, hogy oda a Digi érkezne

A T-nél igazán nekem egy bajom van, a számlázás. Amióta összevontak mindent, azóta 1-1,5 hónapos csúszással számláznak, most április végén jött ki május eleji feladási határidővel a számla, ami a márciusi díjakat tartalmazza. Emiatt mi tavaly meg is jártuk, elfelejtettük, hogy lejár a netre a hűség, ők nem szóltak, csak eltűntek a levont kedvezmények. Amikor ezt a számlán már láttuk, akkor már késő volt, mivel ilyen hosszú idő telt el a számlázott időszak és a számla kiállítása között, ezért 1-1,5 hónapra listaárat fizethettünk

Na meg maga a számla is elég össze-vissza van, nem azt az árat számlázza ki, amire a hűséget kötötted, hanem a listaárat, aztán valahol apránként levonogat belőle, de az sem igazán átlátható, egybe minden a net és a telefon, ahogy sikerül.