donder írta:a régi Petőfi rádió is jó volt, a mostani is jó szerintem (pár hibtleszámítva)
Szerintem elférnének egymás mellett ugy mint Petőfi 1 és 2...
Úgy érted, hogy egy másik frekicsomagra jöhetne a régi tematikájú Petőfi? Lehet, lenne rá igény, csak az a gáz, hogy tudtommal több országos frekicsomagot már nem lehetne kihasználni, sőt meg sem lehetne pályázni az FM sávon, mert már így is elég telített... Más kérdés, ha helyi adók szűnnek meg, mert az általában csak lokális szinten üti ki a telítést...
És ha már felhoztad a Petőfi 1 és Petőfi 2 ötletet, ajánlom, kukkants rá a BBC Radio honlapjára:
http://www.bbc.co.uk/radio na ott aztán van választék, csak ugye, Angliát ne tévesszük össze Magyarországgal...

Kénytelenek vagyunk belátni, hogy nem nagyon van realitása egy BBC-színvonalú médium megvalósításának Magyarországon, mert az anyagi keretek miatt életképtelen lenne a működtetés, még akkor is, ha az állam a tulajdonos. Merthogy a magyar állam is szegény ám az angol államhoz képest. Tervezgetni, meg koncepciókat másolgatni lehet, de kérdem én, a pénzt ki teremti meg rá?