RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#72014  Szerző: moby67

:yeah: Én is! Osztom az előbbieket!

Nekem ez nagyon király:Balkan Fanatik/Copy Con - Csá!
Ettől jobb nemzeti és népzenei nem is kell, ja és ez nem megasz..r!!!
 #72006  Szerző: Ati7

Pontosan így van ahogy írtad, teljes mértékben egyet értek a véleményeddel!
 #71995  Szerző: Gabeedj

Mr2 Petőfi jobban hangzik és a régi ,új nevek egyszerre jelen vannak,így lenne helyes.Az mr 2 Petőfi rádiót jelenlegi formájában kell meghagyni,hiszen rengeteg újdonsággal találkozhattunk és találkozhatunk is rajt.Színes,kulturált,emberi hangon szól hozzánk.Olyan földön járó rádióállomás,ahol nem érződik,se a közmédium jelleg és a kereskedelmi jelleg. Kettő közt van valahol.Fogalmazhatnék úgy is,hogy igényes és most már egyre tartalmasabb .Ne legyen folk rock adó,se hungarista ,hanem az Mr 2 Petőfi maradjon.Az alternatívabb zenei világ és kevésbé ismert jó zenekarok fénykorukat élik,hiszen valaki észrevette a zenéjüket és leadják és szeretik is.Ha ilyesmi rádió nem lenne az éterben,akkor csak megasztárok és X faktorokból állna a magyar zene és valljuk be az nem lenne valami jó.
 #71986  Szerző: Ati7

Az a fránya politika mindenhol ott van, pláne a közmédiumokban, sajnos.
Ma már mindenhol elmarad a kiegyensulyozottság.
 #71984  Szerző: csokie

Ha én a politikai behatást nézném egy rádióban, akkor egy csatorna sem lenne betárolva a kocsimba/telómba, hanem MP3-at hallgatnék. De azt meg nem lehet mindenhol hallgatni.
 #71982  Szerző: lali87

Hát reméljük nem akarja Koltai bácsi ennél jobban átalakítani, legfeljebb "finomhangolni" kár lenne "nemzetivé" pontosabban "gárdistásan nagyonmagyarrá" tenni, valljuk be akkor semmit nem érne. Akkor szerintem sokan töröljük a tunerjeinkből az MR2-tőt.
 #71976  Szerző: PooLee

Jut eszembe: a névváltoztatás okozta csalódottság mellett pozitív véleményem is van: a Facebookos interaktivitás és a viszonylag érdekes témák emészthető hosszúságú feldolgozása kifejezetten pirospontot érdemlő! A félelmem viszont az, hogy nem ez volt a cél, hanem ez csak átmeneti állapot, korábbi nyilatkozatban ugyanis népnemzeti folkrockadóvá alakítást említett koltaikollega. De nem akarom azt a bizonyos gonosz, szarvas figurát a falra mázolni...
 #71975  Szerző: Ati7

Ja, én is észrevettem múltkor a változást, de másnap ugyanúgy visszaállt, legalábbis a kossuthon biztos. Még aznap volt a Kossuthon olyan RDS is
amely csak "MR 1" volt kb. 2 órahosszáig, aztán visszaállt. :S
Szerintetek milyen lesz az új logo?
 #71974  Szerző: lali87

Szerintem tök jó név, hogy "Emerkettő Petőfi Rádió", nem kellene változtatni rajta.
Mondjuk, egyre többször lehet hallani Petőfi Rádiózást, a műsorban. :csukottszem:
 #71972  Szerző: PooLee

Ne feledjük, hogy volt olyan is, amikor a szignálokban csak "MR2" hangzott el, és egy rövid ideig az RDS is csak azt tartalmazta. Aztán valaki(k) hatására visszacsinálták. Én örültem neki. Most a másik véglet történik; titkon reménykedem, hogy hátha most is észhez térnek. Az "MR2-Petőfi" egyszerre tiszteli a hagyományokat, és egyszerre megfelel úgymond az európai elvárásoknak, már ha szabad ilyet mondanom. De a lényeg, hogy egy tökéletes kompromisszum (volt?)... már csak ezért is meg kellene tartani!!!
  • 1
  • 473
  • 474
  • 475
  • 476
  • 477
  • 626