RADIOSITE Fórum

• A rádiós piac

#74467  Szerző: markfelt

Sziasztok!

Rossz áprilisi hallgatottsági adatok kerültek ki, a cég vétett egy apró hibát:

- Országos 15-49 - napi elérésben a Juventus és a Rádió 1 adatát felcserélték.

Most már javítottuk.
 #72106  Szerző: Gyurii91

Lehet kicsit unalmasan hangzik a kérdésem, de erre sajnos ez az 1 rádió ami indul. :(

Szóval 98,4 békéscsabai "Radio88" érdekeltségű pályázatról tud valaki valamit? Gondolok itt a rádió nevére, indulására stb. :roll:
 #72075  Szerző: TG

nyikolaj írta:Jah!Ez így van!
Valaki megtudná mondani,hogy miért???
Ha meg tudnám, akkor most nem lennék munkanélküli :gülü:
 #72060  Szerző: nyikolaj

Jah!Ez így van!
Valaki megtudná mondani,hogy miért???
 #72058  Szerző: TG

nyikolaj írta:Egy másik topicban felvetődött a 106.5 mhz (Misskolc) sorsa,hogy jó lenne ha valami lenne már vele,vagy előszedné az ortt,,,,én is sokszor hangoztattam,de ha a testület még ha rá is bólintana a könyörgésünkre,az tuti még vagy 1 múlva lesz,mert valamiért soha nem akartak miskolc helyzetével foglalkazni...szóval,ha rábolintanának, 1 év,és onnantól számítva is még olyan 2 év még valami is lenne,a 106.5ön!
És még optimistán is látom a dolgokat!
Minimum 3 év múlva talán lesz valami a frekivel!
Ráadásul az a szomorú tapasztalat, hogy nem csak Miskolccal nem foglalkoznak, de azt sem nagyon akarják, hogy helyi pályázó nyerjen...pedig azt gondolná az ember, hogy az lenne az optimális...
 #72056  Szerző: nyikolaj

Egy másik topicban felvetődött a 106.5 mhz (Misskolc) sorsa,hogy jó lenne ha valami lenne már vele,vagy előszedné az ortt,,,,én is sokszor hangoztattam,de ha a testület még ha rá is bólintana a könyörgésünkre,az tuti még vagy 1 múlva lesz,mert valamiért soha nem akartak miskolc helyzetével foglalkazni...szóval,ha rábolintanának, 1 év,és onnantól számítva is még olyan 2 év még valami is lenne,a 106.5ön!
És még optimistán is látom a dolgokat!
Minimum 3 év múlva talán lesz valami a frekivel!
 #72047  Szerző: TG

nyikolaj írta:Hmm. Tényleg nem az irigység meg hasonló,de pl a jóval kisebb városokban (Miskolchoz viszonyítva) Z.egerszeg is milyen szépen ellesz eresztve helyi rádiókkal!Sz.fehérvárral együtt!
Itt is simán megélne 3 normális, helyi adó...

OFF!

Oké Rádió Kft.
Szamba Rádió Konzorcium

Nem tudja valaki, hogy mely rádiók állhatnak a két cég mögött?
 #71666  Szerző: nyikolaj

Hmm. Tényleg nem az irigység meg hasonló,de pl a jóval kisebb városokban (Miskolchoz viszonyítva) Z.egerszeg is milyen szépen ellesz eresztve helyi rádiókkal!Sz.fehérvárral együtt!
 #71099  Szerző: mlaszlo

admin írta:
Jazzy, Klasszik, MR2, Cafe, Radió Q, Neo FM, Class FM, MR3, ezek azok a zenei rádiók amik egyelőre biztosnak tűnnek
Ja, leszámítva a Jazzy-t, Klasszikot, Cafét, Q-t és a Neo FM-et... :)
Frekvenciát érintően gondoltam, hogy ezeknek nem most jár le, persze egyéb szempontból bármi történhet.
Jazzy és a Klasszik se biztos, hogy marad?
  • 1
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 200