nyikolaj írta:Egy másik topicban felvetődött a 106.5 mhz (Misskolc) sorsa,hogy jó lenne ha valami lenne már vele,vagy előszedné az ortt,,,,én is sokszor hangoztattam,de ha a testület még ha rá is bólintana a könyörgésünkre,az tuti még vagy 1 múlva lesz,mert valamiért soha nem akartak miskolc helyzetével foglalkazni...szóval,ha rábolintanának, 1 év,és onnantól számítva is még olyan 2 év még valami is lenne,a 106.5ön!Ráadásul az a szomorú tapasztalat, hogy nem csak Miskolccal nem foglalkoznak, de azt sem nagyon akarják, hogy helyi pályázó nyerjen...pedig azt gondolná az ember, hogy az lenne az optimális...
És még optimistán is látom a dolgokat!
Minimum 3 év múlva talán lesz valami a frekivel!
nyikolaj írta:Hmm. Tényleg nem az irigység meg hasonló,de pl a jóval kisebb városokban (Miskolchoz viszonyítva) Z.egerszeg is milyen szépen ellesz eresztve helyi rádiókkal!Sz.fehérvárral együtt!Itt is simán megélne 3 normális, helyi adó...
admin írta:Frekvenciát érintően gondoltam, hogy ezeknek nem most jár le, persze egyéb szempontból bármi történhet.Jazzy, Klasszik, MR2, Cafe, Radió Q, Neo FM, Class FM, MR3, ezek azok a zenei rádiók amik egyelőre biztosnak tűnnekJa, leszámítva a Jazzy-t, Klasszikot, Cafét, Q-t és a Neo FM-et...