RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#72529  Szerző: egon2

A Petőfi Rádió kitalálhatna 4 év után új szlogent is a Nagyon zene helyett.
Pl.:Petőfi az én rádióm (Az egykori Danubius Rádiónak volt valaha ez a szlogenje.)
Petőfi:A legjobb zenék egy helyen

Ha több ismertebb zenét sugároz a Petőfi,többen hallgatják,mintha alternatív zenéket sugározna.
 #72528  Szerző: colter

Jó hogy van az éterben rock/metal is : Subscribe - Álomtégla, Volbeat - Fallen. De az a baj hogy ez csak kettő...
 #72525  Szerző: Gyurii91

Kezd átmenni a Petőfi kereskedelmi színvonalra csak azt a bizonyos "népszerűbb" dalokat kezdi rotálni, és olyanokat is ami máshol hallható.
 #72510  Szerző: Ati7

Ja, hallotam..
 #72506  Szerző: LuciFerko

Ma este Karamell az akkusztikban :gülü:
 #72462  Szerző: Gabeedj

MA Már Petőfi rádió néven fut,tök fura és bevallom hiányzik is az MR2 márkanév.Bár egy két promoba még Mr 2 Petőfiként mondják,de gondolom idővel ezt is kiveszik.A rádió még hallgatható és remélem az is marad Tisztelt Mr vezetés?Valóban sokat mondják a a BArtók nevét,amit nem mondani kellene,hanem felfuttatni .Kis Petőfinket hagyjuk meg úgy ahogy sokan megszerették...
 #72440  Szerző: LuciFerko

mi volt benne? most maszkura megy :D
 #72436  Szerző: PooLee

LuciFerko írta:
lali87 írta:25 perc alatt még véletlenül sem hallottam "emerkettő Petőfi Rádió"-t mindig Petőfi Rádiót mondanak...
Ha az összes változtatás ilyen "drámai" lenne, nem lenne rossz ez a rádió, pontosabban nem rontanák el.
Az adás tegnap óta nem változott semmit, a megszólalások hangvétele, és összképe nem változott semmit, a hírek alatt továbbra is van bed, az arculat továbbra is fiatalos, mint eddig...
én hallottam 6:50 fele :)
Megint karácsonyi blokkot sugároztak, vagy figyelmetlen volt koltai (vagy az utasítását végrehajtó személy) a törlési folyamat közben?
 #72435  Szerző: moby67

Majd egész nap a hírek előtt csak a Bartók műsorát reklámozák. A Kossuthon nem tudom van e,de ebből is látszik,hogy innen vinének hallgatókat a komolyzene adójára. Ez emlékeztet arra az időre mikor a Danubius még MR volt és a hírek után bemondták hogy van ez a zenei rádió is, lehetne hallgatni.
Nem a Petőfit kéne kozmetikázni.
 #72412  Szerző: LuciFerko

lali87 írta:25 perc alatt még véletlenül sem hallottam "emerkettő Petőfi Rádió"-t mindig Petőfi Rádiót mondanak...
Ha az összes változtatás ilyen "drámai" lenne, nem lenne rossz ez a rádió, pontosabban nem rontanák el.
Az adás tegnap óta nem változott semmit, a megszólalások hangvétele, és összképe nem változott semmit, a hírek alatt továbbra is van bed, az arculat továbbra is fiatalos, mint eddig...
én hallottam 6:50 fele :)
  • 1
  • 470
  • 471
  • 472
  • 473
  • 474
  • 626