RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#72579  Szerző: Gabeedj

Továbbra is azt mondom nem kell műanyagot csinálni a Petőfiből,se agyon vissza reklámozni,hogy ők mennyire jók.A pár év alatt saját erőből megmutatta,hogy mennyire képes és üde színfolt lett az éterben .Kis dekorálás nem árt ez tény,de nem kell átesni a ló túloldalára.A jó cégért nem kell reklámozni,az eladható reklám nélkül is:))))
 #72568  Szerző: markfelt

Mikee0824 írta:
Gyurii91 írta:Kezd átmenni a Petőfi kereskedelmi színvonalra csak azt a bizonyos "népszerűbb" dalokat kezdi rotálni, és olyanokat is ami máshol hallható.
Szerintem ez nem baj, ha megtalálják a kellő arányt. Így új hallgatók is jöhetnek, akiket fokozatosan át lehet szoktatni így a minőségibb zenékre is - már aki közülük fogékonnyá válik erre. A régi hallgatókat sem kell félteni, mert biztos kompromisszumot tudnak kötni, elvégre a változatosság a frankó: populáris mellett legyen alter + 1-2 metal is (tökjó, hogy ez is teret kezdett nyerni). Szóval egyre sokszínűbb. Hajrá!
Nem tudok nem egyetérteni! :yes:
 #72565  Szerző: Mikee0824

Gyurii91 írta:Kezd átmenni a Petőfi kereskedelmi színvonalra csak azt a bizonyos "népszerűbb" dalokat kezdi rotálni, és olyanokat is ami máshol hallható.
Szerintem ez nem baj, ha megtalálják a kellő arányt. Így új hallgatók is jöhetnek, akiket fokozatosan át lehet szoktatni így a minőségibb zenékre is - már aki közülük fogékonnyá válik erre. A régi hallgatókat sem kell félteni, mert biztos kompromisszumot tudnak kötni, elvégre a változatosság a frankó: populáris mellett legyen alter + 1-2 metal is (tökjó, hogy ez is teret kezdett nyerni). Szóval egyre sokszínűbb. Hajrá!
 #72564  Szerző: egon2

Eddig 4 magyar szám ment egymás után. 9-től 10 ig magyar zenék órája van?
 #72555  Szerző: djlacee

De ez a "Zenével feltöltve" tetszik 8-)
 #72554  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

Amelyik azt hirdeti magáról, hogy "cool" meg "jó" zene non-stop, az általában mind gagyi. Amelyik tényleg jó zenét játszik, annak nem kell ilyen "felhívás", mert azt a hallgatók maguktól is felismerik.
 #72551  Szerző: csadam

NyokeeZsoltTinKA írta:Hallgatni Arany, szólni Petőfi! - - valami ilyesmit hallottam egyszer.
Vagy lehetne:
Petőfi Rádió - Zenével feltöltve.
Petőfi Rádió - Több, mint zene.
Petőfi Rádió - Zene füleimnek.
Petőfi Rádió - Válogatósan.
Petőfi - jó zene non-stop
Petőfi Radio - Cool music non-stop
 #72548  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

Hallgatni Arany, szólni Petőfi! - - valami ilyesmit hallottam egyszer.
Vagy lehetne:
Petőfi Rádió - Zenével feltöltve.
Petőfi Rádió - Több, mint zene.
Petőfi Rádió - Zene füleimnek.
Petőfi Rádió - Válogatósan.
 #72543  Szerző: Gyurii91

djlacee írta:Tekerjetek MR-re.
Az pont nem jó, mivel az "MR" kifejezést kellene elhagyni. Bár szerintem maga az azonosító, logó megmarad MR2-nek, csak szóban nem említik meg az MR2-t.
 #72542  Szerző: djlacee

Tekerjetek MR-re.
  • 1
  • 469
  • 470
  • 471
  • 472
  • 473
  • 626