Mikee0824 írta:Nem tudok nem egyetérteni!Gyurii91 írta:Kezd átmenni a Petőfi kereskedelmi színvonalra csak azt a bizonyos "népszerűbb" dalokat kezdi rotálni, és olyanokat is ami máshol hallható.Szerintem ez nem baj, ha megtalálják a kellő arányt. Így új hallgatók is jöhetnek, akiket fokozatosan át lehet szoktatni így a minőségibb zenékre is - már aki közülük fogékonnyá válik erre. A régi hallgatókat sem kell félteni, mert biztos kompromisszumot tudnak kötni, elvégre a változatosság a frankó: populáris mellett legyen alter + 1-2 metal is (tökjó, hogy ez is teret kezdett nyerni). Szóval egyre sokszínűbb. Hajrá!
Gyurii91 írta:Kezd átmenni a Petőfi kereskedelmi színvonalra csak azt a bizonyos "népszerűbb" dalokat kezdi rotálni, és olyanokat is ami máshol hallható.Szerintem ez nem baj, ha megtalálják a kellő arányt. Így új hallgatók is jöhetnek, akiket fokozatosan át lehet szoktatni így a minőségibb zenékre is - már aki közülük fogékonnyá válik erre. A régi hallgatókat sem kell félteni, mert biztos kompromisszumot tudnak kötni, elvégre a változatosság a frankó: populáris mellett legyen alter + 1-2 metal is (tökjó, hogy ez is teret kezdett nyerni). Szóval egyre sokszínűbb. Hajrá!
NyokeeZsoltTinKA írta:Hallgatni Arany, szólni Petőfi! - - valami ilyesmit hallottam egyszer.Petőfi - jó zene non-stop
Vagy lehetne:
Petőfi Rádió - Zenével feltöltve.
Petőfi Rádió - Több, mint zene.
Petőfi Rádió - Zene füleimnek.
Petőfi Rádió - Válogatósan.