Itt mióta van wise buddah-ás vokális szignálpark? 

LuciFerko írta:Erre látod pontosan nem emlékszem már, bár amennyire emlékszem egy ideig sistergett, meg néha meg is szűnt a vétel, aztán elkapcsoltam máshová, legközelebb szerdán járok arra (ha a munkaadóm nem dönt másképp) akkor majd megnézem újra ha el nem felejtem, de szerintem nem zavarta semmi.FLaci81 írta:Kövezzetek meg, de mostanában amikor arra járok és hallgatom, egész kellemes zenék szólnak a 88.4 Nyugaton, néha tiszta N-Joy feelingje van, arrajártamkor a nyugati kivi és a hazafelé c. műsor az amit hallgatok, néha benyomnak 1-2 elég fura zenét, de ezt leszámítva adnak jókat is, a vételkörzete lehetne jobb is, a városban eddig mindenütt kiváló minőségben tudtam fogni autóval. Nyugatról keleti irányban Szombathelytől kb. 15 Km után megáll a tudomány, nagyon sistereg,a szlovén nem zavar bele?
FLaci81 írta:Kövezzetek meg, de mostanában amikor arra járok és hallgatom, egész kellemes zenék szólnak a 88.4 Nyugaton, néha tiszta N-Joy feelingje van, arrajártamkor a nyugati kivi és a hazafelé c. műsor az amit hallgatok, néha benyomnak 1-2 elég fura zenét, de ezt leszámítva adnak jókat is, a vételkörzete lehetne jobb is, a városban eddig mindenütt kiváló minőségben tudtam fogni autóval. Nyugatról keleti irányban Szombathelytől kb. 15 Km után megáll a tudomány, nagyon sistereg,a szlovén nem zavar bele?