RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#73107  Szerző: Gabeedj

Azzal nincs gond,hogy gyereknapon gyerekeknek kedveznek,de ezt ne az Mr2 Petőfin erőltessék.Van egy fix hallgatói tábora a rádiónak ,a többiek jönnek mennek,ha össze vissza keverik az egészet ,akkor eshet a hallgatottság .Az ide oda tekergetős emberek biztosan nem maradnak huzamos ideig a Petőfin,ezért azt gondolom,hogy nem rájuk kellene alapozni,hanem az elmúlt évek hallgatói táborára és úgy hozni be érdekes dolgokat,hogy van egy fix kiindulási pont.Alapkő lent van arra építkezni kellene...
 #73079  Szerző: zsiri

csokie írta:
PooLee írta:Az oké, hogy zenei rádió marad, de zene és zene között is óriási különbség van. Ne legyen már mindegy, hogy mi "zörög"... akárhogyis, én már nem bosszantom magam ezen, töröltem és kész. Akinek megüti az igényszintjét, az meg hallgassa; ízlések és pofonok, nem vagyunk egyformák.
Most gondolj bele: a 6 "nagy" adó közül mit hallgasson az ember?
1. Juventus (unom de nagyon)
2. Neo FM (elvből nem hallgatom)
3. Class FM (ritkán hallgatom, mert mindig bekeveredik egy Kasza Tibi, vagy Beyoncé)
4. MR3 (azt csak flash hallgatni néha, folyamatosan nem bírnám)
5. MR1 (talkrádió, nem az én korosztályomnak szól, és különben is zenét szeretek hallgatni)

Szóval kizárásos alapon marad az MR2.
Pesti adókat nem tudjuk hallgatni sem kocsiban sem munkahelyen, mert pont takarásban van a Gellért-hegy.
Sistergős rádióról 5 mp és eltekernek, ez tapasztalat.
Ha bele gondolok én is ez tényleg igy van.
 #73078  Szerző: csokie

LuciFerko írta:Tényleg megy már Duck Sauce - Barbara Streisand? :S
Szilveszterkor már szólt egy DJ setben :D
 #73075  Szerző: djlacee

Ennyi erővel akkor az MR3-on is mehetne
 #73070  Szerző: markfelt

Nem értem ez mire jó.

A gyerekkor 2-14 éves korig tart hivatalosan. Az rendben van, hogy a jelenleg M2 néven futó csatorna gyerekadó lesz, de a Petőfi célcsoportja 15-39. Kisgyerekek konferálják fel a Belga - Borost? Netán tényleg Halász Juditot és Alma Együttest terveznek?

Na ne már! Valaki nagyon ért itt valamihez...
 #73069  Szerző: LuciFerko

épp elégvolt, hogy a költészet világnapján lement egy halász judit féle megzenésítés :gülü2:
 #73067  Szerző: moby67

PooLee írta:Ha lehet kérni, minél több Papp Ritát, Hupikék Törpikéket, 100 Folk Celsiust és Halász Juditot játszanak, hátha felébred az a maradék hallgatótábor is, hogy mit is hallgat...
Azt se tudják már kik ezek.
A mai gyerekeknek már Lady Gaga,Selena Gomez,Hanah Montana....... a SZTÁR!
 #73063  Szerző: Richmonde

LuciFerko írta:
PooLee írta:Ha lehet kérni, minél több Papp Ritát, Hupikék Törpikéket, 100 Folk Celsiust és Halász Juditot játszanak, hátha felébred az a maradék hallgatótábor is, hogy mit is hallgat...
akkor asszem törlöm a tuner 2-es programhelyéről, és száműzöm a C oldal legvégére (3x10-et lehet elmenteni)
:yes:
 #73060  Szerző: LuciFerko

akkor asszem törlöm a tuner 2-es programhelyéről, és száműzöm a C oldal legvégére (3x10-et lehet elmenteni)
 #73056  Szerző: PooLee

Ha lehet kérni, minél több Papp Ritát, Hupikék Törpikéket, 100 Folk Celsiust és Halász Juditot játszanak, hátha felébred az a maradék hallgatótábor is, hogy mit is hallgat...
  • 1
  • 465
  • 466
  • 467
  • 468
  • 469
  • 626