RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#864  Szerző: centerweb

Most jöttem a gesztelyi "nagy" Coopból, és kicsit meglepett hogy Huszár Kata hangját hallottam amikor beléptem. (Express szól mostmár ott is, eddig Danubius ment)
 #854  Szerző: LAZLOW

Nyári Expresses élményem:
Egy augusztus reggel korábban felkeltem vmi miatt, olyan 0530-0630 között hallgattam az Express-t, egyszercsak jöttek a hírek. Vagyis inkább jöttek volna. Elindult a gumizene, várom hogy megszólaljon a hírmondó, de semmi. A gumizene tovább ment. Sajnos csak 3 percnél tovább nem bírtam....
 #825  Szerző: tomee87

Obladioblada írta: A "hozzászólás elküldése, csatolmány feltöltése" sorrendben kattintgattam, és semmilyen hangformátumot nem engedélyezett. Lássuk be, ez gáz. Amúgy pedig köszönöm, tudom használni az internetet, csak azt hittem van egyszerűbb mód ilyesmire, egy ilyen nagyon szuper fórumban, ami éppen most újult meg. :lol:
Hát persze, az nem is fog engedni. Asszem képek feltöltésére és csatolására van kitalálva a funkció.
 #817  Szerző: Obladioblada

jeek írta:Mármint hova szeretted volna feltölteni?
A legegyszerűbb, ha felrakod egy tárhelyre (ha nincs más a data.hu is jó, regelni sem kell) és belinkeled ide.
A "hozzászólás elküldése, csatolmány feltöltése" sorrendben kattintgattam, és semmilyen hangformátumot nem engedélyezett. Lássuk be, ez gáz. Amúgy pedig köszönöm, tudom használni az internetet, csak azt hittem van egyszerűbb mód ilyesmire, egy ilyen nagyon szuper fórumban, ami éppen most újult meg. :lol:

Este belinkelem.
 #795  Szerző: tomee87

Mármint hova szeretted volna feltölteni?
A legegyszerűbb, ha felrakod egy tárhelyre (ha nincs más a data.hu is jó, regelni sem kell) és belinkeled ide.
 #792  Szerző: Obladioblada

Sikerült rögzítenem. Már majdnem azt hittem, minden rendben lesz, aztán közeledtünk az időjárás jelentéshez... :D

Szerettem volna feltölteni, de a rendszer nem engedi. Tisztelt Moderátorok! Mégis milyen fájl formátum engedélyezett?
 #788  Szerző: Obladioblada

Komolyan mondom, nem tudom, hogy csak én vagyok ennyire szerencsés, vagy ez mindig így van...

10 órás hírblokk. Ildikó beszél, elindul alá a hanganyag a mustgázról, egyszerre szólnak hárman (Ildikó, hanganyag, alap) 15 mp-ig, aztán Ildikó elhallgat, kezdődik az iménti hanganyag elölről, majd 5 mp szünet, Ildi vissza. Időjárás előtt hírek vége (óranyitó szignál) elindul, megáll, Ildi alap nélkül 10 mp szünetet követően elmondja az időjárást, majd a szignál újraindul, és bejelentkezik Simon Péter.

Néhány dolog. Ha nem vagyok benne biztos, hogy kimegy e adásba az amit hallgatok, akkor előtte megnézem melyik gomb van benyomva. Jó esetben pfl, ha nem, akkor át váltok rá... Amúgy pedig, ha alkalmatlan valaki a technika kezelésére, és nem tud összedolgozni a hírolvasóval, akkor nem muszáj. Lehet konzervet is csinálni, kevesebb hibalehetőséggel, 10 perc alatt, vagy még annyi sem. Bár belőlük még ezt sem nézem ki. Egy szó jut eszembe. AMATŐR.

Most pedig felveszem a 11 órás hírblokkot, hátha az is lesz ilyen jó. :D
 #770  Szerző: paradigm

Biztosan azért vannak szünetek, mert annyi fránya gomb van azon a keverőpulton. Meg még ott van az adásvezérlő, ahhoz a klavi meg az egér. Szegénynek meg csak két keze ugye.
A hírek végén meg jó lenne a sok gombnyomogatás közben szusszanni, nem órát nyitni. De mivel kötelező, így jön a hírek utáni bakiparádé. Bevallom sosem tudom mit akart mondani Mikos Ákos, mert nem arra figyelek, hogy mit, hanem hogy hogyan mondja. Elég egyéni stílusban esik neki a rádiózásnak. A legkirályabb az, hogy minden dal introjára beszél több kevesebb sikerrel, de mikor a dalokat elindítja akkor mintha valaki a pitch potit is feljebb tolná rajta, mert elkezd gyorsabban beszélni. Ez meg nagyon vicces, átmegy hadarógépbe. :D A legnagyobb kár, hogy nem tv, és nem látni ilyenkor mi zajlik ott, pedig az lenne a korona az egészre.
Obladioblada írta:Nem tudom adja e még a pulzus tv élőben a híreket, kíváncsi lennék ilyenkor a hírolvasó arcára.
Nem élőben megy, mint ahogy a rádióban sem a hírek. Élőben nem akad be a hírolvasó, amire volt már példa.
 #740  Szerző: centerweb

Egyébként nem tudom miért, de amikor én Expresst hallgatok, mostanában mindíg ilyen összezavartság érzésem van. Amikor 10-14 között rákapcsolok, szinte mindíg mást hallok, meg a szignálhangban sincs egység, egyszer a régi, máskor az új. Nem értem. (Lehet hogy hülye vagyok?)
 #729  Szerző: centerweb

Ilyet viszonylag gyakran hallani, álltalában az szokott lenni, hogy " Tóth Béla nyilatkozott rádiónknak ....(10mp szünet)....és elindult a riport" meg amikor vége van, sokszor megy még több másodpercig a loop, (vár a hírolvasó) és utána kezd el újra dumálni. Hogy miért, azt nem tudni. Egyébként szerintem az éppen aktuális műsorvezető kezeli a technikát, meg vágja be a dolgokat adásba. (Nem hiszem hogy van technikus)
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97