Komolyan mondom, nem tudom, hogy csak én vagyok ennyire szerencsés, vagy ez mindig így van...
10 órás hírblokk. Ildikó beszél, elindul alá a hanganyag a mustgázról, egyszerre szólnak hárman (Ildikó, hanganyag, alap) 15 mp-ig, aztán Ildikó elhallgat, kezdődik az iménti hanganyag elölről, majd 5 mp szünet, Ildi vissza. Időjárás előtt hírek vége (óranyitó szignál) elindul, megáll, Ildi alap nélkül 10 mp szünetet követően elmondja az időjárást, majd a szignál újraindul, és bejelentkezik Simon Péter.
Néhány dolog. Ha nem vagyok benne biztos, hogy kimegy e adásba az amit hallgatok, akkor előtte megnézem melyik gomb van benyomva. Jó esetben pfl, ha nem, akkor át váltok rá... Amúgy pedig, ha alkalmatlan valaki a technika kezelésére, és nem tud összedolgozni a hírolvasóval, akkor nem muszáj. Lehet konzervet is csinálni, kevesebb hibalehetőséggel, 10 perc alatt, vagy még annyi sem. Bár belőlük még ezt sem nézem ki. Egy szó jut eszembe. AMATŐR.
Most pedig felveszem a 11 órás hírblokkot, hátha az is lesz ilyen jó.

"Mi másként gondoljuk... Mást gondolunk ennek az egész folyamatnak és az eljárásnak a törvényszerűségéről."