RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#74107  Szerző: lambda

Valaki elárulná nekem, hogy ha netán előkerül 1 régebbi Kylie Minogue dal az miért mindig a Love At First Sight ???????
 #73918  Szerző: LuciFerko

FociVB alatt imádtam, de az R1nek köszönhetően már sikítva kapcsolok el, akárhol megszólal :S
 #73911  Szerző: nords

:boldog:
 #73907  Szerző: roberto

Az nem tavalyi? :D
 #73894  Szerző: nords

Az, hogy a Rádió1-nek megéri tolnia magát, csak a magyar rádiófogyasztót jellemzi. Amúgy hallottátok már az idei nyár bomba slágerét, a wavin' flaget? :shoot:
 #73893  Szerző: bunyospityu

mlaszlo írta:
Gyurii91 írta:Majd akkor tessék figyelni a hallgatottsági adatokat szeretném látni, hogy megalázza a Rise az R1-t!
Budapesten kb. másfél évig fogható volt a Rise FM is a Rádió1 mellett, a Rádió1 hallgatottsági adatain mégse látszott meg, hogy a Rise hallgatókat vitt volna el. Én inkább arra számítanék, hogy az R1 visz el hallgatókat a Rise FM-től.
Nyári időszakban pedig "jönnek a pestiek", ahogy ez a már megszűnt Balaton rádió egyik szignáljában is elhangzott, ők pedig ha Pesten R1 hallgatók, akkor a Balaton mellett is azt fogják hallgatni.
Egyébként hallgatottsági adatok nem hiszem hogy lesznek, tudtommal a Balaton környékét nem szokták mérni.
Tök jó, minap olvastam, hogy a nyíregyházi frekivel együtt most már éppen 17 rádió tartozik a hálózat alá, a balatoni akkor a 18. lesz. Kérdés, az új médiatörvényben ha jól olvastam 15 lehet a megengedett. Bár tudjuk, ez mind mind más - más cég ....
 #73888  Szerző: csadam

LuciFerko írta:délután takkra egyszerre ment BEP - Mas Que Nada az R1-en és a Neón :)
Az komoly. Ilyet az osztrákoknál tapasztalok.
 #73819  Szerző: mlaszlo

Gyurii91 írta:Majd akkor tessék figyelni a hallgatottsági adatokat szeretném látni, hogy megalázza a Rise az R1-t!
Budapesten kb. másfél évig fogható volt a Rise FM is a Rádió1 mellett, a Rádió1 hallgatottsági adatain mégse látszott meg, hogy a Rise hallgatókat vitt volna el. Én inkább arra számítanék, hogy az R1 visz el hallgatókat a Rise FM-től.
Nyári időszakban pedig "jönnek a pestiek", ahogy ez a már megszűnt Balaton rádió egyik szignáljában is elhangzott, ők pedig ha Pesten R1 hallgatók, akkor a Balaton mellett is azt fogják hallgatni.
Egyébként hallgatottsági adatok nem hiszem hogy lesznek, tudtommal a Balaton környékét nem szokták mérni.
 #73813  Szerző: Gyurii91

LuciFerko írta:délután takkra egyszerre ment BEP - Mas Que Nada az R1-en és a Neón :)
Kezet is foghatnának egymással... :hehe:
 #73808  Szerző: LuciFerko

délután takkra egyszerre ment BEP - Mas Que Nada az R1-en és a Neón :)
  • 1
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 482