RADIOSITE Fórum

• Class FM

#74673  Szerző: Groom

admin írta:Szerintem Skype. Nem hiszem, hogy kidolgozgak egy új streaming módszert. :)
Érdekes felvetés, azonban nem hiszem, hogy rá mernék bízni főleg, ha megnézzük, hogy az utóbbi időben hányszor rohadt le.
Inkább valami egyéb team speech-et tudok elképzelni vagy valamilyen szinkronizációs elven működő hardver/szoftver megoldást.
 #74672  Szerző: Groom

TG írta:Vannak is benne streamelési hibák bőven...de nem gáz..
Persze, hogy vannak. Gondolom nem kaptak dedikált sávszélességet az összes bázisállomáson, ráadásul ha leesik a net GPRS szintre, azon már nehéz real-time jelet továbbítani.
Mondjuk, ha ügyesek, akkor mindhárom mobilszolgáltató felé elküldik a streamet, mert így nagyobb eséllyel van mindig elegendő sávszél.

Minden esetre belekukkantanék a konténer nem üvegezett felébe, kár, hogy a balcsi innen messze van :)
 #74671  Szerző: markfelt

Szerintem Skype. Nem hiszem, hogy kidolgozgak egy új streaming módszert. :)
 #74670  Szerző: Groom

roberto írta:Szerintem mobilnettel elstreamelik a jelet a stúdióig, onnan pedig megy ki az adóhálózatra.
Na igen, de hogyan? Én ahány ilyen streamelős cuccot láttam mind masszív késéssel (5-20mp) működött a pufferelés és a neten keresztüli csomagkésések miatt.
Náluk viszont mintha ilyen nem lenne.
 #74666  Szerző: TG

roberto írta:Szerintem mobilnettel elstreamelik a jelet a stúdióig, onnan pedig megy ki az adóhálózatra.
Vannak is benne streamelési hibák bőven...de nem gáz..
 #74665  Szerző: roberto

Szerintem mobilnettel elstreamelik a jelet a stúdióig, onnan pedig megy ki az adóhálózatra.
 #74664  Szerző: Groom

Sziasztok!

Tudja valaki, hogyan csinálják ezt mobil adásos cuccot? Ilyen menet közbeni adástovábbítást még nem láttam soha és ahhoz képest nem rossz.
Hogyan küldik tovább a jelet? Mobil hálózaton?

Köszi :)
mlaszlo írta:Teljesen jó ez a Class FM mobil stúdiós adás. Az előbb jött egy kérés, lement 2 másodperc a kért számból, majd morning show-s ajánló és jött a következő kérés. :D
 #74632  Szerző: Gabeedj

Ez elég rendbe van így is,de ütne ha szombat este is ez lenne:))Heti 2 egy országos adónál elég is .
 #74630  Szerző: alopisz

Ezzel a Class DJ-vel, egy nagy baj van..., hogy nem minden nap van egy-egy DJ, este 10-től 2 órában.
 #74629  Szerző: Gabeedj

A fluor Tomiról legalább a tinik többségének eszébe jut,na meg az idősebb műanyaghallgatónak ,hogy fogat sem ártana mosni :P Jó lenne fogkrémet reklámoztatni vele ...No,de klasszra visszatérve valóban nem mind1 milyen magyar zene szól abból a rádióból.Ha lenne Odett,Balkan fanatik ,Anima vagy egy Tnt ,Soho party én is biztosan többet hallgatnék klasszt de ha minden rádióban csak ugyanazok szólnak(Neo,Rádio 1,Juve),akkor miért hallgassam őket.
  • 1
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • 329
  • 510