mszilárd írta:Ráadásul nagyon gáz...mert ha még nincs lekapcsolva megértem, hogy "hazudni kell" a látszat fenntartása érdekében..de így? Minek hülyíteni az embereket? Nem értem..admin írta:Az AH szó nélkül lekapcsol mindent, ha nincs r.engedély. Szerintem Szentesen ennyi volt.A Facebook oldalukon súlyos technikai problémáról beszélnek. Ugyanakkor kitörölnek minden olyan jellegű hozzászólást, ami azzal kapcsolatos, hogy *** van a palacsintában. Gáz.
És még mindig nem értem azt sem, hogy ha tényleg kellettek ezek a frekik, akkor hogyan felejtették el befizetni az a pár millát, meg feltölteni az óvadékot...? Kétlem, hogy nem volt miből...Vagy akkor miért nem adták el? Biztos, hogy lett volna rá vevő, nem is egy..
A 103 még szól..most néztem..kíváncsi vagyok, hogy meddig...Aztán már semmi sem marad..
Mindenesetre amíg ilyen a médiahelyzet (mind a frekvencia szerzést, mind a fenntartást illetően) kis hazánkban (már nagyon régóta ilyen sajnos és kétlem, hogy valaha is megváltozik) mi biztos, hogy többet nem pályázunk frekire se Miskolcon, se máshol...Inkább szakmát váltok, csak az a 7-10 év bánt amit "elkúrtunk" a rádiózásra...Úgyhogy majd csinál Miskolcra rádiót a Mátra (de, hogy ki fogja nekik megcsinálni arra kíváncsi vagyok, mert a szakmai stábot elüldözték, mivel ők a 0 tapasztalatukkal sokkal jobban értenek hozzá) meg a Mikom (sablont, Gaga 2-t, a régi, unalmas hangokkal)...Majd ha a szakmai munka, az elhivatottság és a lokálpatriotizmus többet fog számítani, mint az aktuális politikai s*gg fényesítése, akkor...de hamarabb lesz ötösöm a lottón..
(((TG)))