RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#75650  Szerző: DWC

admin írta:Azért...

...nem gondoltam volna mondjuk 4 éve, hogy a közszolgálati rádióban egy nap kábé 6-szor ismétlődhet egy ilyesmi mondat:
"A sörcsapokból is csak húgy folyt"

Valójában 1 hónapja se gondoltam volna.
És ez nekünk most jó, vagy nem? (Amúgy húgycső, húgyhólyag..)
admin írta:(Ice T - It's On meg nem mehet?)
Nem hát, mert abban nem értjük a káromkodásokat. :hehe:
 #75648  Szerző: LuciFerko

admin írta:Azért...

...nem gondoltam volna mondjuk 4 éve, hogy a közszolgálati rádióban egy nap kábé 6-szor ismétlődhet egy ilyesmi mondat:

(Ice T - It's On meg nem mehet?)
Ez most aktuális zene, ezért megy sztem sokat :)
 #75647  Szerző: markfelt

Azért...

(Ice T - It's On meg nem mehet?)
 #75344  Szerző: pébégáz

Meg a másik, amit tegnap vettem észre, hogy ismétlik a műsorvezetők megszólalásait. Sokat hallgatom a Petőfit ,ki merem jelenteni, hogy eddig ilyen nem volt.
 #75343  Szerző: pébégáz

Remélem, nem lesz a Petőfiből egy tömegpoprádió, vagy egy régi Sztár FM-jellegű, mulatós zenét is játszó adó. (Emlékszem, azon még Bódy Guszti is ment néha...) Az viszont biztos, hogy ha egyszer én rotációban is meghallok pl. egy Caramel-számot, törlöm az összes rádiómból a Petőfit.
 #75211  Szerző: Attis

Az az igazság, hogy pont az MR2 (pardon Petőfi) Rádiónál lehet észrevenni, hogy milyen kevés jó magyar zene van. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy ebben az évben eddig mennyi jó magyar zene született.
Nem kellene ennyire erőltetni ezt a magyar zene / külföldi zene dolgot. A piac döntse el inkább...
Emlékszem, volt egy időszak, amikor a Budapest Rádió csak magyar zenét játszott. Finoman fogalmazva: felemás lett az eredmény.
 #75174  Szerző: djlacee

#75120  Szerző: Zoey

LuciFerko írta:Ez Lovasi??? Azthittem valami falusi népi zenekar... Szóval ha Lovasi AKÁRMIT csinál az megy rögtön Petőfin :fuckyou:
Aha, kábé.
Ezért sem lepődtem meg. :hit:
 #75119  Szerző: LuciFerko

Zoey írta:
thugyecz írta:
LuciFerko írta:ma délelőtt ment valami mulatósféle zene!!! "hadd legyen a bandibának pálinkája" :gülü2: :gülü2: :gülü2:
ilyen nagyon ide nem illő mulatós MIT KERES a Petőfin???
Már megint ez a pálinkás bandibás mulatós borzalom ment közvetlenül a fél7-es hírek után. Tényleg mi köze ennek egy ilyen zenei rádióhoz?!?!?
http://www.youtube.com/watch?v=U5x_UPY9nBY
Budapest Bár, Lovasi, így ezért szól a Petőfin... Ez már szerintem is csúcs... :gülü:
Ez Lovasi??? Azthittem valami falusi népi zenekar... Szóval ha Lovasi AKÁRMIT csinál az megy rögtön Petőfin :fuckyou:
  • 1
  • 459
  • 460
  • 461
  • 462
  • 463
  • 626