RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#7624  Szerző: Galaxy

mg írta:
MikySoft írta:Mert hülyeséget írtok. Téveszme, hogy tönkremenne ezért a RiseFM.
Vegyél egy városi rádiót (Mittudomén, Sopron). Az tönkremegy télen? Nem.

Tehát a Balatonon is laknak annyian, mint mondjuk Sopronban.
egen. pesten a vízfejben meg kétmillióan. a "vidék" meg mint tudjuk, le van szarva
ha diktátor lennék, meghagynám félmilliósnak, a többi lakosságot elosztanám az országban, mindjárt nem lenne annyi közlekedési probléma se :) ekkora országnak milliós város, nevicceljünkmár :)
Ezen nem értem hogy miért hőbörögnek az emberek, hogy pesten kétmillió ember lakik... kis területen sok ember koncentrálódik, leböknek ide egy adót, az akkor sok embert ér el, és ha van egy olyan koncepciójuk, ami jó, és érdeklődésre tarthat számot, akkor jó eséllyel be tudnak szállni a fővárosban folyó kis médiaháborúba. ne mondd, hogy ha te egy vidéki helyi, vagy "regionális" rádió lennél, és egész jól gurulna a biznisz, akkor nem gondolkodnál el azon hogy ide hozzad a vízfejbe a rádiód?

Hogy a balcsi eltartja-e a rise-ot? nemtom nem érdekel. ahogy az sem érdekel hogy hányan hallgatják. az sokkal jobban érdekelne ha én vezetném azt a rádiót, vagy én értékesíteném a reklámidőt, hogy mennyien akarnak a régióban egy ilyen rádióban reklámmal megjelenni, és mennyire fizetőképesek. lehet hogy sok embert ér el, de kis településeken, és minden infrastruktúra kicsiben működik, nem hiszem hogy a mariska néni reklámozza a riseban hogy van 100 tojása eladó, meg a fonyód petőfi utca 2-ben levő kompjúter bizományi és szervíz sem az a kategória aki a riseben reklámmal meg akarna vagy tudna jelenni. nem csoda, hogy a nyáron egész jó bizniszként futó hajós, és szórakozóhelyes reklámok mentek, mert abból van zsé... ezek meg ugye a szezon után télen jobbára téli álmot alszanak kb...
 #7623  Szerző: mg

MikySoft írta:Mert hülyeséget írtok. Téveszme, hogy tönkremenne ezért a RiseFM.

egen. pesten a vízfejben meg kétmillióan. a "vidék" meg mint tudjuk, le van szarva
ha diktátor lennék, meghagynám félmilliósnak, a többi lakosságot elosztanám az országban, mindjárt nem lenne annyi közlekedési probléma se :) ekkora országnak milliós város, nevicceljünkmár :)
 #7622  Szerző: djlacee

Kösz a példát :lol:
 #7612  Szerző: rsite1

Mert hülyeséget írtok. Téveszme, hogy tönkremenne ezért a RiseFM.

#7611  Szerző: Pasa

MikySoft írta:Ja, mert a Balatonon nem lakik senki aki hallgatná a RiseFM-et., bezzeg a "A PESTEN"....
Röhejes ez az egész. Így is sok hallgatójuk van...
Érdekes, eddig pont onnan a környékről írogatták páran, hogy minek a Balatonra helyi rádió, úgyis tönkremegy, mert nincs elég hallgató! :o :?:
 #7601  Szerző: Galaxy

MikySoft írta:Ja, mert a Balatonon nem lakik senki aki hallgatná a RiseFM-et., bezzeg a "A PESTEN"....
most min kaptad fel a vizet?
 #7596  Szerző: RXon

Dehogy sietünk...A Pelso,meg a Part se siet.A Risenak se kell.Idömilliomosok.:)
Viccet félretéve;csak én érzem ugy,hogy ezek az uj radiok kissé hatarozatlanok?Ugy értem,össze-vissza igérnek mindent,aztan "benéz a lo az ablakon".
 #7594  Szerző: rsite1

Ja, mert a Balatonon nem lakik senki aki hallgatná a RiseFM-et., bezzeg a "A PESTEN"....
 #7593  Szerző: Galaxy

Pasa írta:
GalaxyFM írta:sietünk valahova?
Sehova, messze még a nyár. :( Addig meg úgyis a kutya se hallgatja...
forró lesz a telünk, vagy hogy is mondják... :)
 #7591  Szerző: Pasa

GalaxyFM írta:sietünk valahova?
Sehova, messze még a nyár. :( Addig meg úgyis a kutya se hallgatja...
  • 1
  • 450
  • 451
  • 452
  • 453
  • 454
  • 470