mg írta:Ezen nem értem hogy miért hőbörögnek az emberek, hogy pesten kétmillió ember lakik... kis területen sok ember koncentrálódik, leböknek ide egy adót, az akkor sok embert ér el, és ha van egy olyan koncepciójuk, ami jó, és érdeklődésre tarthat számot, akkor jó eséllyel be tudnak szállni a fővárosban folyó kis médiaháborúba. ne mondd, hogy ha te egy vidéki helyi, vagy "regionális" rádió lennél, és egész jól gurulna a biznisz, akkor nem gondolkodnál el azon hogy ide hozzad a vízfejbe a rádiód?MikySoft írta:Mert hülyeséget írtok. Téveszme, hogy tönkremenne ezért a RiseFM.egen. pesten a vízfejben meg kétmillióan. a "vidék" meg mint tudjuk, le van szarva
Vegyél egy városi rádiót (Mittudomén, Sopron). Az tönkremegy télen? Nem.
Tehát a Balatonon is laknak annyian, mint mondjuk Sopronban.
ha diktátor lennék, meghagynám félmilliósnak, a többi lakosságot elosztanám az országban, mindjárt nem lenne annyi közlekedési probléma seekkora országnak milliós város, nevicceljünkmár
Hogy a balcsi eltartja-e a rise-ot? nemtom nem érdekel. ahogy az sem érdekel hogy hányan hallgatják. az sokkal jobban érdekelne ha én vezetném azt a rádiót, vagy én értékesíteném a reklámidőt, hogy mennyien akarnak a régióban egy ilyen rádióban reklámmal megjelenni, és mennyire fizetőképesek. lehet hogy sok embert ér el, de kis településeken, és minden infrastruktúra kicsiben működik, nem hiszem hogy a mariska néni reklámozza a riseban hogy van 100 tojása eladó, meg a fonyód petőfi utca 2-ben levő kompjúter bizományi és szervíz sem az a kategória aki a riseben reklámmal meg akarna vagy tudna jelenni. nem csoda, hogy a nyáron egész jó bizniszként futó hajós, és szórakozóhelyes reklámok mentek, mert abból van zsé... ezek meg ugye a szezon után télen jobbára téli álmot alszanak kb...