RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#7727  Szerző: Sakál

Ez mekkora baromság h vagy hatalmas rendezvények és clubok reklámjai vagy Mariska néni tojásos hirdetése? Mindenhol vannak autószalonok, mobilcégek partnerüzletei, más nagyobb kereskedések, üzletek, az egész országban jelen lévő üzletláncok, és még lehetne sorolni. Ezek mind potenciális hirdetői bármelyik rádiónak, akárhol van az országban, és mindegy milyen az idő odakint. De ezért dolgozni kell, h odavigyék a pénzüket valahova, magától nem nagyon megy.
 #7646  Szerző: Galaxy

tomee írta:mg, én is rosszul érzem itt magam, és születésem óta itt élek :) :)
én az iménti írásomban nem egy sztereotípiát lovagoltam meg, és nem úgy írtam le, hogy én úgy gondolom, hogy a vidék bekaphatja, hanem leírtam, hogy egy profitorientált vállalkozás, ami jelen esetben egy kft, és egy rádiót üzemeltet, akkor pusztán a népsűrűségi adatokat figyelembe véve pesttel jár a legjobban. itt lesz a legnagyobb hallgatottsága ha jól csinálja, és itt találja meg a legtöbb fizetőképes hirdetőt.
hogy én szeretek-e pesten lakni, élni, közlekedni? a válaszom az hogy nem. szeretem ezt a várost, mert szép, de az élet nem feltétlen embernek való benne.
Továbbra is tartom, hogy egy regionális kereskedelmi rádió profilja nem a mariska néni 100 tojásának az értékesítésében való részvétel, mert ha minden városból a helyi mariska néni 100 tojásos reklámja megszólal adásban, akkor mást se hallgatunk csak azt, és a mari néni meg nem tartja el a rádiót.
Nem hiába volt hajós meg partireklám benne eddigis túlnyomó részt...
Nem emlékeztek vissza, hogy kicsit korábban azon tanakodtatok, hogy a Rise mi a büdös francból fog télen élni a balatonon? aztán ahhoz képest most ennek a totális ellentétét mondja egykét ember, hogy a balaton bizony eltartja majd...
Lehet pestet szidni teli torokból, de azt el kell ismerni, hogy messze a legtöbb lehetőséget ez a város kinálja, ha a megélhetés, munka, hirdetők, hallgatók szemszögből nézzük...
 #7645  Szerző: tomee

mg, én is rosszul érzem itt magam, és születésem óta itt élek :) :)
 #7641  Szerző: mg

Pasa írta:ezért nem kell annyira utálni azt, aki pestre született (főleg, hogy ti is ide vágytok!).
1.) én utálom, nem vágyok oda
2.) nem is azt utálom, aki oda született, csak úgy egy az egyben rosszul érzem ott magam :) a hely miatt
 #7638  Szerző: Pasa

mg írta:ha diktátor lennék, meghagynám félmilliósnak, a többi lakosságot elosztanám az országban, mindjárt nem lenne annyi közlekedési probléma se :) ekkora országnak milliós város, nevicceljünkmár :)
Na ebben egyetértek veled, csak ne feledd, hogy nem véletlenül van ennek az országnak kétmilliós fővárosa. Akkor alakult ki, amikor ez az ország háromszor ekkora volt (ma kb. 30 millió lakos lenne itt), és ezért nem kell annyira utálni azt, aki pestre született (főleg, hogy ti is ide vágytok!). Bocs az OFF-ért.
 #7629  Szerző: rsite1

Jani írta::mrgreen:
Na jó, picit túlzás volt. :mrgreen: :mrgreen:
 #7628  Szerző: Jani

:mrgreen:
 #7627  Szerző: rsite1

GalaxyFM írta:
mg írta:
MikySoft írta:Mert hülyeséget írtok. Téveszme, hogy tönkremenne ezért a RiseFM.
Vegyél egy városi rádiót (Mittudomén, Sopron). Az tönkremegy télen? Nem.

Tehát a Balatonon is laknak annyian, mint mondjuk Sopronban.
egen. pesten a vízfejben meg kétmillióan. a "vidék" meg mint tudjuk, le van szarva
ha diktátor lennék, meghagynám félmilliósnak, a többi lakosságot elosztanám az országban, mindjárt nem lenne annyi közlekedési probléma se :) ekkora országnak milliós város, nevicceljünkmár :)
...mariska néni reklámozza a riseban hogy van 100 tojása eladó...
Na igen. Ez a tipikus undorító nagyképű pesti sztereotípia. Bicskanyitogató...
Vidéken csak a Kusutrádiót hallgatjuk szalon'ával meg tu'róval, kint a lucernásba a birkák mellett.

Faszomat, azt!
 #7625  Szerző: RXon

Na,kivancsi vagyok,mi lesz ebböl 2-3 honap mulva...
 #7624  Szerző: Galaxy

mg írta:
MikySoft írta:Mert hülyeséget írtok. Téveszme, hogy tönkremenne ezért a RiseFM.
Vegyél egy városi rádiót (Mittudomén, Sopron). Az tönkremegy télen? Nem.

Tehát a Balatonon is laknak annyian, mint mondjuk Sopronban.
egen. pesten a vízfejben meg kétmillióan. a "vidék" meg mint tudjuk, le van szarva
ha diktátor lennék, meghagynám félmilliósnak, a többi lakosságot elosztanám az országban, mindjárt nem lenne annyi közlekedési probléma se :) ekkora országnak milliós város, nevicceljünkmár :)
Ezen nem értem hogy miért hőbörögnek az emberek, hogy pesten kétmillió ember lakik... kis területen sok ember koncentrálódik, leböknek ide egy adót, az akkor sok embert ér el, és ha van egy olyan koncepciójuk, ami jó, és érdeklődésre tarthat számot, akkor jó eséllyel be tudnak szállni a fővárosban folyó kis médiaháborúba. ne mondd, hogy ha te egy vidéki helyi, vagy "regionális" rádió lennél, és egész jól gurulna a biznisz, akkor nem gondolkodnál el azon hogy ide hozzad a vízfejbe a rádiód?

Hogy a balcsi eltartja-e a rise-ot? nemtom nem érdekel. ahogy az sem érdekel hogy hányan hallgatják. az sokkal jobban érdekelne ha én vezetném azt a rádiót, vagy én értékesíteném a reklámidőt, hogy mennyien akarnak a régióban egy ilyen rádióban reklámmal megjelenni, és mennyire fizetőképesek. lehet hogy sok embert ér el, de kis településeken, és minden infrastruktúra kicsiben működik, nem hiszem hogy a mariska néni reklámozza a riseban hogy van 100 tojása eladó, meg a fonyód petőfi utca 2-ben levő kompjúter bizományi és szervíz sem az a kategória aki a riseben reklámmal meg akarna vagy tudna jelenni. nem csoda, hogy a nyáron egész jó bizniszként futó hajós, és szórakozóhelyes reklámok mentek, mert abból van zsé... ezek meg ugye a szezon után télen jobbára téli álmot alszanak kb...
  • 1
  • 449
  • 450
  • 451
  • 452
  • 453
  • 470