Ez mekkora baromság h vagy hatalmas rendezvények és clubok reklámjai vagy Mariska néni tojásos hirdetése? Mindenhol vannak autószalonok, mobilcégek partnerüzletei, más nagyobb kereskedések, üzletek, az egész országban jelen lévő üzletláncok, és még lehetne sorolni. Ezek mind potenciális hirdetői bármelyik rádiónak, akárhol van az országban, és mindegy milyen az idő odakint. De ezért dolgozni kell, h odavigyék a pénzüket valahova, magától nem nagyon megy.
tomee írta:mg, én is rosszul érzem itt magam, és születésem óta itt élekén az iménti írásomban nem egy sztereotípiát lovagoltam meg, és nem úgy írtam le, hogy én úgy gondolom, hogy a vidék bekaphatja, hanem leírtam, hogy egy profitorientált vállalkozás, ami jelen esetben egy kft, és egy rádiót üzemeltet, akkor pusztán a népsűrűségi adatokat figyelembe véve pesttel jár a legjobban. itt lesz a legnagyobb hallgatottsága ha jól csinálja, és itt találja meg a legtöbb fizetőképes hirdetőt.![]()
hogy én szeretek-e pesten lakni, élni, közlekedni? a válaszom az hogy nem. szeretem ezt a várost, mert szép, de az élet nem feltétlen embernek való benne.
Továbbra is tartom, hogy egy regionális kereskedelmi rádió profilja nem a mariska néni 100 tojásának az értékesítésében való részvétel, mert ha minden városból a helyi mariska néni 100 tojásos reklámja megszólal adásban, akkor mást se hallgatunk csak azt, és a mari néni meg nem tartja el a rádiót.
Nem hiába volt hajós meg partireklám benne eddigis túlnyomó részt...
Nem emlékeztek vissza, hogy kicsit korábban azon tanakodtatok, hogy a Rise mi a büdös francból fog télen élni a balatonon? aztán ahhoz képest most ennek a totális ellentétét mondja egykét ember, hogy a balaton bizony eltartja majd...
Lehet pestet szidni teli torokból, de azt el kell ismerni, hogy messze a legtöbb lehetőséget ez a város kinálja, ha a megélhetés, munka, hirdetők, hallgatók szemszögből nézzük...