RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#77471  Szerző: tomee

donder írta:
tomee írta: A dilettantizmus már csak ilyen dolog.
Ki mondta hogy dilettáns vagyok? :D :lol:
Csak arra értettem hogy kezdett a hozzászólásaimmal megint elszaladni a ló... tegnap fél órán keresztül csak egy kisregényt írtam az álomtévéhez.. na de mindegy, nem off-olok.. :)
Senki sem mondta donder, én a jelenségre írtam. :)
 #77469  Szerző: donder

tomee írta: A dilettantizmus már csak ilyen dolog.
Ki mondta hogy dilettáns vagyok? :D :lol:
Csak arra értettem hogy kezdett a hozzászólásaimmal megint elszaladni a ló... tegnap fél órán keresztül csak egy kisregényt írtam az álomtévéhez.. na de mindegy, nem off-olok.. :)
 #77468  Szerző: PooLee

Én azon voltam meglepődve, hogy megtorpant az úgymond bejelentett rombolás... de látom, nincs ok az aggodalomra, mert annál erőteljesebben folytatják. (pedig már kezdtem rosszul érezni magam amiatt, hogy nemcsak én töröltem ki minden rádiómból ezt a csatornát, de az összes ismerősömet rábeszéltem erre. De sajnos csak igazam lett/lesz; ami késik, nem múlik... :( )
 #77464  Szerző: tomee

donder írta:De ha egyszer zenei a koncepció, akkor miért bontják meg? (főleg hogy még hallgatottsága is van...) :o

Na... már megint kezdek trollolollkodni... :(
A dilettantizmus már csak ilyen dolog. Egyébként ezek után igen egyértelművé vált, hogy merre is tart a Petőfi...
 #77447  Szerző: donder

De ha egyszer zenei a koncepció, akkor miért bontják meg? (főleg hogy még hallgatottsága is van...) :o

Na... már megint kezdek trollolollkodni... :(
 #77440  Szerző: pébégáz

admin írta:Július 24.-étől élő sportközvetítések lesznek 12:10-től a Vizes VB-ről.
Megbontják egy zenei rádióban a zenefolyamot? Nem mondok semmit...
Szerintem ez nem baj, ettől rádiószerűbb lesz. (Tudom, ott a Kossuth meg az MR6, de akkor is. )
 #77401  Szerző: donder

admin írta:Szerintem zeneileg most kifejezetten jó.
"Ízlések és pofonok..."
Véleményem szerint eléggé kezd "pop-osodni" :(
 #77391  Szerző: markfelt

Szerintem zeneileg most kifejezetten jó.
 #77386  Szerző: donder

kész rémálom ez a rádió... úgy 2-3 hónapja még ódákat zengtem róla mert igen igen jó zenék mentek róla.. de ez is olyan lesz mint a hajdani Info Pro.. (későn vettem észre a minőséget...) :o

=> -1 zenei... :X.:
 #77380  Szerző: markfelt

Július 24.-étől élő sportközvetítések lesznek 12:10-től a Vizes VB-ről.
Megbontják egy zenei rádióban a zenefolyamot? Nem mondok semmit...
  • 1
  • 457
  • 458
  • 459
  • 460
  • 461
  • 626