RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#78297  Szerző: moby67

"Több kategróiában is nyert az MR2-Petőfi Rádió!
Hét év kihagyás után 2011. július 1-én, péntek délután, a soproni Petőfi Színházban adták át a VOLTfolió Kulturális Médiadíjat, amelyen több kategóriában is nyert az MR2-Petőfi Rádió: a LEGJOBB RÁDIÓ, a legjobb rádióműsor - Akusztik, valamint szakmai különdíjban részesült Borcsik Attila (Izil) zenei szerkesztő."

:stare: Egy király rádiót miért kell sport közvetítésekkel szétbarmolni!
Eddig a Kossuth elvégezte,gondolták a nagyon zenének nem árt egy kis Novotny-rap? A Bartókot is fel lehetett volna rázni Csipkerózsika álmából ezzel. Már csak az hiányzik hogy jövőre az Olimpiát is itt nyomassák! A sport a "szavak ereje" rendjén van ha visszateszik oda ahol ez a szlogen!!!

Vissza a Nagyon Zenét!!!!!
 #78296  Szerző: benjamin

Ugyan a sportkozvetites is zene.A beszed megfelel rapnek. :hehe:
 #78295  Szerző: markfelt

Zoey írta:Szerintem nem feltétlen rossz ötlet a közvetítés a Petőfin.
Persze.
Sőt, petíciógyűjtésbe kéne kezdeni, hogy legyen a Rise FM-en mezőgazdasági magazin.

A legjobban viszont azt díjaznám, ha lenne a Petőfin tudományos-ismeretterjetsztő-oktató műsor. Például kezdhetnék a balneológiával.
 #78294  Szerző: LuciFerko

görögöknél a rövid bejelentkezések alá szoktak tenni.
 #78293  Szerző: Zoey

admin írta:
LuciFerko írta:pörgőbb stílusban, alázenével.
Naná... :lol:
Nem hiszem, hogy illene a sportközvetítés alá bármilyen zene... :)
Novotnyval személy szerint semmi bajom nincs.
 #78291  Szerző: markfelt

LuciFerko írta:pörgőbb stílusban, alázenével.
Naná... :lol:
 #78290  Szerző: LuciFerko

pörgőbb stílusban, alázenével.
 #78289  Szerző: Zoey

mlaszlo írta:
pébégáz írta:Nem tudom, miért kell ebből ekkora cirkuszt csinálni. Volt egy bő tízperces bejelentkezés, előtte zene, utána zene. Ennyi erővel hírek sem kellenének, csak nonstop zene 24 órában, műsorvezetői megszólalás nélkül.
Azért a hírek más, ott közérdekű információk hangzanak el röviden, lényegre törően, néhány percben. Itt meg most volt egy mondhatni unalmas közel negyed órás sportközvetítés, ami a rádió arculatába sehogy sem illet bele.
Szerintem nem feltétlen rossz ötlet a közvetítés a Petőfin, de jobb lett volna, ha csak a rajttól a célbaérésig közvetítik, ami max. 2 perc eredménybeolvasással együtt.
Aztán még később vissza lehet kapcsolni az interjúra, s így, kisebb részletekben talán emészthetőbb az egész.
 #78287  Szerző: markfelt

pébégáz írta:Nem tudom, miért kell ebből ekkora cirkuszt csinálni. Volt egy bő tízperces bejelentkezés, előtte zene, utána zene. Ennyi erővel hírek sem kellenének, csak nonstop zene 24 órában, műsorvezetői megszólalás nélkül.
Reméltem, hogy leesik, hogy itt nem a tízperces bejelentkezésről van szó, hanem szakmaiságról, logikáról, józan paraszti észről.
És egy irányról, ami felé most elindult a Petőfi Rádió, mondhatni első lépcsőfok.

Éééés ilyenkor mindig jöhetnek tök jogosan az olyan vélemények, hogy: "ez legyen a legnagyobb probléma".
 #78284  Szerző: mlaszlo

Azért a hírek más, ott közérdekű információk hangzanak el röviden, lényegre törően, néhány percben. Itt meg most volt egy mondhatni unalmas közel negyed órás sportközvetítés, ami a rádió arculatába sehogy sem illet bele.
  • 1
  • 453
  • 454
  • 455
  • 456
  • 457
  • 627