RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#79173  Szerző: donder

ez vicc... :|
 #79160  Szerző: DWC

admin írta:Hallgatni kéne, srácok, még mielőtt hüleségeket írtok.
Védd, ha akarod, tudom, hogy szereted, de ha visszakeresed az RTVStat alapján, hogy mik mentek, látható, hogy itt tényleg mindent lejátszanak, amit még kibír a hangfal. Akármikor hallgattam bele, szinte mindig kiguvadt a szemem, hogy "ez most mi, és hogy kerül ide?!". Nem szeretem a Winamp random playlist típusú rádiókat.
 #79111  Szerző: markfelt

IstvánB írta:Megint MR2őt mondanak. :lol:
A Horváth Gergelyes interjúban is MR2-Petőfi Rádióról van szó, amit belinkeltem a RADIOSITE.HU Facebook oldalára - amihez természetesen már mindenki csatlakozott!!! :)
 #79109  Szerző: IstvánB

Megint MR2őt mondanak. :lol:
 #79058  Szerző: Zoey

admin írta:Nem. Van egy kb. 50-es heavy rotation (slágerek, top30 + 20 korábbi dal), van egy "massza", összevissza mindennel, ami az előző 4 évben szólt, vagy új, de nem játsszák agyon (nehéz befogadni) (kb 200 dal), illetve pár recurrent, amik az elmúlt 20 év alternatív slágerei (pl.: Beck - Loser, Verve - Bittersweet symphony, Fatboy Slim - Rockefeller Skank stb), ez szintén kábé 50 dal, de a súlyozása alacsony.

Tök egyértelmű CHR struktúra, csak a kínálat szokatlan még. Csak a "masszát" kéne lefogyasztani, cserélni mainstream (Class-os, Neo-s, Rádió1-es) slágerzenékre, s máris ugrásszerűen nőne a hallgatottság. Meg azért nem ártana némi promó sem.

Hallgatni kéne, srácok, még mielőtt hüleségeket írtok.
Szerintem ezek helyett a mindenféle "érdekes" szövegű, stílusú magyar zenék helyett (bocsánat, ha valakit megbántottam, de nekem nem jönnek be) kéne az ismertebb, de még az arculatba beleférő dalokat játszani. Az elmúlt évekből pedig azokat, amiket anno itt és más rádiókban is játszottak, többet kéne most is forgatni.
Tudom, kell egy ilyen rádió is, nincs is túl nagy bajom a zenei kínálattal, max. a magyar dalokkal, de ha lesz egy új, jó műsorstruktúra, interaktív, szórakoztató, eddiginél sokkal kiforrottabb műsorokkal, akkor lehet, visszatérek a Petőfihez, nincs tőlem most sem olyan távol, de még anno 2009-ben hallgattam több hónapon keresztül, onnantól, mikor megszűnt a Gold FM, addig, amíg az új 103 Sztár el nem indult (ha jól emlékszem, előző júniusban, utóbbi november 1-jén volt). Azóta nem igazán.
 #79048  Szerző: markfelt

PooLee írta:
admin írta:
DWC írta:
Nekem úgy tűnik, hogy már az. Koncepciótlanul megy minden, amit találnak.
Ez tök nem igaz.
De.
Nem. Van egy kb. 50-es heavy rotation (slágerek, top30 + 20 korábbi dal), van egy "massza", összevissza mindennel, ami az előző 4 évben szólt, vagy új, de nem játsszák agyon (nehéz befogadni) (kb 200 dal), illetve pár recurrent, amik az elmúlt 20 év alternatív slágerei (pl.: Beck - Loser, Verve - Bittersweet symphony, Fatboy Slim - Rockefeller Skank stb), ez szintén kábé 50 dal, de a súlyozása alacsony.

Tök egyértelmű CHR struktúra, csak a kínálat szokatlan még. Csak a "masszát" kéne lefogyasztani, cserélni mainstream (Class-os, Neo-s, Rádió1-es) slágerzenékre, s máris ugrásszerűen nőne a hallgatottság. Meg azért nem ártana némi promó sem.

Hallgatni kéne, srácok, még mielőtt hüleségeket írtok.
 #79042  Szerző: PooLee

admin írta:
DWC írta:
LewyDee írta: (MR2) Petőfi mivé válik újra moslék lesz?
Ez tök nem igaz.
De.
 #79040  Szerző: markfelt

DWC írta:
Ez tök nem igaz.
 #79005  Szerző: DWC

#78978  Szerző: markfelt

LuciFerko írta:
csokie írta:
admin írta:Gringó Sztár a Petőfin :)
Fúj! :(
mostis :D
Jeee! :yes:
Jó kis társadalomkritika ez a Pálinka Sunrise.
  • 1
  • 449
  • 450
  • 451
  • 452
  • 453
  • 626