RADIOSITE Fórum

• Class FM

#81050  Szerző: ceve

kerek1radio írta:Nos, azzal semmi baj sincs, hogy vegyítik az évtizedeket és a stílusokat, csak... Csak finomabban is lehetne. Mellesleg a Class FM egy országos rádió és úgy néz ki, hogy számukra nem csak a magyar valóság (ízlésvilág) a mérvadó, hanem a külfödi trendek. Az alábbi playlistet olvasva - a magyarokat leszámítva - abszolút az osztrák Ö3 ugrik be nekem. Ott kb. ugyanilyen hangulatú a szelektálás. Szerintem a Class FM-nél most ismét megnyomták a finomhangolás "gombot" és szépen lassan kialakítják a maguk HOT AC arculatát. Kérem szépen ez nem lesz soha sem tini rádió, a Class egy trendi felnőtt adó akar lenni és ezzel a playlisttel úgy látom, hogy kezdik megtalálni magukat.
Egyezik.

Ha a magyar számokat kitakarjuk a listából, semmi gondot nem látok. Jóval frissebbek és bevállalósabbak az elődrádiónál, és ez tetszik. (Az internet előtti időkben rendszeresen hallgattam a Somogyi Zoltán féle európai slágerlistát. Megdöbbentő volt, hány olyan szám volt benne, ami teljesen kompatibilis lett volna egy országos rádióval, a Danubius mégis fél-egy év késéssel, vagy soha nem játszotta.)

A magyaroknál viszont már egy jó ideje az az érzésem, mintha nem tudnák mivel kitölteni az előírt kvótát, ezért minden második külföldi után teljesen véletlenszerűen beszúrnának egy - stílusban és hangulatban sokszor semennyire nem passzoló - magyar számot. A koncepciót még nem sikerült megfejtenem. A Megasztáros nyálpoptól, a nyolcvanas évekbeli rockon át az alternatívig játszanak mindent, amit sikerül. Sajnos így napközben 5-10 percnél tovább hallgathatatlan ez a rádió. :(
Mondjuk az "Emberek Mamáját" én sem erőltetném, de mint tudjuk az ő közönségük emlékei között szerepel ez dal.
Az enyémben is - világosan emlékszem, hogy mikor frissnek számított, már akkor is kínvallatni tudtak volna vele. :hehe:
 #81049  Szerző: LuciFerko

10:35 Emberek - Mama
Bááá :sick:
Anyáknapján elmegy, de amúgy NEM!
 #81046  Szerző: kerek1radio

Hali...

Nos, azzal semmi baj sincs, hogy vegyítik az évtizedeket és a stílusokat, csak... Csak finomabban is lehetne. Mellesleg a Class FM egy országos rádió és úgy néz ki, hogy számukra nem csak a magyar valóság (ízlésvilág) a mérvadó, hanem a külfödi trendek. Az alábbi playlistet olvasva - a magyarokat leszámítva - abszolút az osztrák Ö3 ugrik be nekem. Ott kb. ugyanilyen hangulatú a szelektálás. Szerintem a Class FM-nél most ismét megnyomták a finomhangolás "gombot" és szépen lassan kialakítják a maguk HOT AC arculatát. Kérem szépen ez nem lesz soha sem tini rádió, a Class egy trendi felnőtt adó akar lenni és ezzel a playlisttel úgy látom, hogy kezdik megtalálni magukat. Mondjuk az "Emberek Mamáját" én sem erőltetném, de mint tudjuk az ő közönségük emlékei között szerepel ez dal.

Szóval nem mondom, hogy maradéktalanul tetszik a playlist, de egy nagy országos rádió nem csinálhat napközben diszkót, de még nosztalgia bulit sem...
 #81044  Szerző: mszilárd

Ugyan, ez csak azért van, mert kívánságműsor van. És mint tudjuk, ilyenkor a hallgatók kérései teljesülnek. Ők meg ilyen sorrendben kérik a zenéket. :hehe:
 #81043  Szerző: ceve

Az elmúlt másfél óra zenéi:

10:09 Hurts - Wonderful Life
10:13 Anima Sound System - Csinálj gyereket!
10:17 Natalie Imbruglia - Torn
10:20 Shakira - Hips Don't Lie
10:24 Kállay Saunders András - Csak veled
10:27 Snoop Dogg - Sweat (David Guetta Remix)
10:31 Uncle Kracker - Drift Away
10:35 Emberek - Mama
10:39 Beyoncé - Best Thing I Never Had
10:44 Mike Posner - Please Don't Go
10:47 Eric Prydz - Call On Me (Radio Edit)
10:50 Adele - Set Fire To The Rain
10:54 Oláh Ibolya - Baby
11:06 Aurea - Busy (For Me)
11:09 Taylor Swift - You Belong With Me
11:13 LGT - Fiú
11:17 Katy Perry - Last Friday Night (T.G.I.F.)
11:21 Jason Derülo - Don't Wanna Go Home
11:24 Pannonia Allstars Ska Orchestra - I'm The One
11:28 Evanescence - Bring Me To Life
11:32 Guns N' Roses - Knockin' On Heaven's Door

Komolyan kérdem: született olyan ember, aki ebből a listából bárhonnan kiválasztott 3 egymás utáni számot végig tud hallgatni?

Jason Derülo után PASO?
Eric Prydz után kettővel Oláh Ibolya?
Kállay Saunders után David Guetta?
Hurts után Anima Sound System?
LGT után Katy Perry?

Van itt minden, kérem szépen. Nem baj, aki Mike Posnert hallgat, majd elkapcsol az Embereknél. Vagy fordítva.
 #80496  Szerző: mlaszlo

Nightman írta:Fiú! Egyedül tiéd az élet nem lehet.. -a'la LGT.. Ez is megy,naponta többször is.. A class egyébként eddig is hozott dalokat a 80-asoktól,csak nem az agyonjátszott 15öt,amit a juve meg a neo ad.. Még így is pici az átfedés,és baráti a playlist,csak a szignálok túl szájbarágósak ...ki is mondta h primitív? :) Szerintem erre gondolt..
Az se megoldás, hogy mindent játszanak. Voltak korábban is 80-as évekből zenék, de kevés, az utóbbi időben pedig nem is nagyon lehetett hallani. Elindultak egy fiatalosabb irányba, ami szerintem jó volt, erre most visszaléptek, a múlt hét óta a kívánságműsorban és a délutáni műsorban egyre többször találkozom ismét régi számokkal. Kár ezeket visszatenni a listába.
 #80492  Szerző: Nightman

Fiú! Egyedül tiéd az élet nem lehet.. -a'la LGT.. Ez is megy,naponta többször is.. A class egyébként eddig is hozott dalokat a 80-asoktól,csak nem az agyonjátszott 15öt,amit a juve meg a neo ad.. Még így is pici az átfedés,és baráti a playlist,csak a szignálok túl szájbarágósak ...ki is mondta h primitív? :) Szerintem erre gondolt..
 #80363  Szerző: mlaszlo

mlaszlo írta:
centerweb írta:
mlaszlo írta:Jó ötlet volt szakítani a fiatalosabb iránnyal és ismét előhozni a 80-as évek zenéit ... :csukottszem:
Ezt mire alapozod? Én a playlistben nem látok semmi szignifikáns változást.
Múlt hét vége felé a kívánságműsor tele volt régi számokkal, Hungária, Presser Gábor, Ladánybene27 és hasonló régebbi számok, sokszor fél órán belül több is, amik eddig inkább a Juventus-ra és a Neo-ra voltak jellemzőek. Na meg "most jön az új sláger" erre elindul Tóth Vera Sorskerék c. száma, amit már lassan egy éve játszanak. Persze az előzőekhez képest ez újnak mondható.
Most is, Avril Lavigne, Knob - Music, majd Bonanza Banzai - Valami véget ért, Jessie J - Nobody's Perfect. Szerintem a Bonanza Banzai nagyon nem illik bele a képbe.
 #80361  Szerző: mlaszlo

centerweb írta:
mlaszlo írta:Jó ötlet volt szakítani a fiatalosabb iránnyal és ismét előhozni a 80-as évek zenéit ... :csukottszem:
Múlt hét vége felé a kívánságműsor tele volt régi számokkal, Hungária, Presser Gábor, Ladánybene27 és hasonló régebbi számok, sokszor fél órán belül több is, amik eddig inkább a Juventus-ra és a Neo-ra voltak jellemzőek. Na meg "most jön az új sláger" erre elindul Tóth Vera Sorskerék c. száma, amit már lassan egy éve játszanak. Persze az előzőekhez képest ez újnak mondható.
 #80335  Szerző: centerweb

• 1
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • 510