admin írta:Swedish House Mafia - Save The World a 89.5-önHallottam, egyébként azt hittem, hogy a Face-t hallgatom.
Álmok és tervek nélkül lehet élni, de nem érdemes...
admin írta:Swedish House Mafia - Save The World a 89.5-önHallottam, egyébként azt hittem, hogy a Face-t hallgatom.
radiogyuri5600 írta:Remélem megnyeri a Juventus a 89.5-ös budapesti frekit,mert Békéscsabán ez a freki érhető el a juvitól így is nehézkesen!Szabi, nekem skizó flashem van.... Szerinted? Véleményed?
A Juventus 2004-ben arculatot és célcsoportot váltott, a fiatalok rádiója ezentúl és azóta is a fiatalos középkorúakhoz szól, egy ún. tiszta adult contemporary formátum keretein belülEz téves, 2007. április 1-jén történt a váltás.
Ezt követően, egészen máig tökéletes minőségben szóltak a tó körül (és bár nem volt hallgatottsági felmérés a Balaton térségében, aki arra járt, hallhatta, hogy a szinte mindenhonnan ők szóltak).A nyugati végen (Keszthely és környéke) sajnos nem ezt figyeltem meg, szinte nem is ismerték az emberek, valószínű a többi rádiónál gyengébb vételi minőség miatt.