RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#82303  Szerző: csokie

radiogyuri5600 írta:Remélem megnyeri a Juventus a 89.5-ös budapesti frekit,mert Békéscsabán ez a freki érhető el a juvitól így is nehézkesen!
Szabi, nekem skizó flashem van.... Szerinted? Véleményed?
 #82299  Szerző: radiogyuri5600

Remélem megnyeri a Juventus a 89.5-ös budapesti frekit,mert Békéscsabán ez a freki érhető el a juvitól így is nehézkesen!
 #82287  Szerző: Milán

Siófokon megy!
 #82283  Szerző: LewyDee

szerintem feladták a pályázat-megnyerésének a lehetőségét...

De jut eszembe azért az vicces hogy a Rádió1 összesen 6 pályázatot adott be a három pályáztatott frekire :)
Rumba kft. = Mambó Rádió kft-vel és a mambó a pécsi rádió1-et üzemelteti:)
 #82264  Szerző: markfelt

Igaz, jogos, javítva, köszi!
 #82260  Szerző: ceve

A Juventus 2004-ben arculatot és célcsoportot váltott, a fiatalok rádiója ezentúl és azóta is a fiatalos középkorúakhoz szól, egy ún. tiszta adult contemporary formátum keretein belül
Ez téves, 2007. április 1-jén történt a váltás.
Ezt követően, egészen máig tökéletes minőségben szóltak a tó körül (és bár nem volt hallgatottsági felmérés a Balaton térségében, aki arra járt, hallhatta, hogy a szinte mindenhonnan ők szóltak).
A nyugati végen (Keszthely és környéke) sajnos nem ezt figyeltem meg, szinte nem is ismerték az emberek, valószínű a többi rádiónál gyengébb vételi minőség miatt.

A Jam kb. 2004. második felétől vette át Somogyi Zoltán műsorsávait, de ez alig egy évig élt: 2005 októberétől már a Klubrádió szólt. A fonyódi adó néhány héttel később, 2005 ősz végén indult.
 #82256  Szerző: markfelt

Swedish House Mafia - Save The World a 89.5-ön :shock:
 #82251  Szerző: csadam

Nickman írta:Akkor most melyik frekik szólnak a 98.5-ön kívül ?
98.5=89.5 (de csak itt!!!)
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 260