http://www.mr2.hu/index.php?option=com_ ... &Itemid=67

Szelerailway írta:Ok, most más a neve a posztjának, de ettől még ő a főnök! Ok, hogy a napi munkába nem szól bele, de az irányvonalat ő határozza meg, ő engedélyez és tilt dolgokat. Akkor most mi változott Koltayval kapcsolatban? Semmi.egon2 írta:Miből gondoljátok,hogy nem Koltay Gergely a Petőfi Rádió főszerkesztője?Akkor még egyszer leírom,amit Urbán Szabolcs elbocsátása kapcsán leírtam.2011 januárjától a Petőfi rádió főszerkesztője Mikó Róbert,Ő váltotta az év elején Urbán Szabolcsot.Ő egyébként az MTVA alkalmazásában áll.Koltay Gergely a Petőfi rádió intendánsa,aki az MR ZRT alkalmazásában felügyeli az adót.
egon2 írta:Miből gondoljátok,hogy nem Koltay Gergely a Petőfi Rádió főszerkesztője?Akkor még egyszer leírom,amit Urbán Szabolcs elbocsátása kapcsán leírtam.2011 januárjától a Petőfi rádió főszerkesztője Mikó Róbert,Ő váltotta az év elején Urbán Szabolcsot.Ő egyébként az MTVA alkalmazásában áll.Koltay Gergely a Petőfi rádió intendánsa,aki az MR ZRT alkalmazásában felügyeli az adót.
puszilgatógép írta:Rendelkezésükre áll egy jó nagy frekvenciakészlet ahhoz, hogy induljon analógon egy 5. országos adó is, csak a párhuzamosságokat meg kéne szüntetni.bukkfa24 írta:Európa-szerte sportközvetítések vannak a közszolgálati rádiókban.Így volt ez régebben nálunk is.Fel nem fogható módon az utóbbi időben ezeket a műsorokat áttették,száműzték a RégióRádióba,amely KH-on csak mintegy 10%-os lefedettségü.Szemléletváltásra lenne szükséges ebben az ügyben,de hamarosan.Az a mese jut eszembe ennek kapcsán,mikor Mátyás kiráynak vitt is egy leányzó ajándékot,meg nem is.Itt is,vannak a rádióban sportközvetítések meg nincsenek is.Mert hiába vannak,nem tudjuk hallgatni,élvezni,mert csapnivaló,elavult a RégióRádió adóhálózata.Addig,amíg kiépitenek egy rendes adóhálózatot a RégióRádiónak,addig feltétlenül szorítsanak helyet a jól fogható közszolgálati rádiókban,legyen az Kossuth,Petőfi,vagy akár Bartók.A Kossuthon ok, de egy zenei rádiót ezzel szétrombolni nem kellene. A Bartók meg kultúrális, ott sincs helye a sportnak.
egon2 írta:Miből gondoljátok,hogy nem Koltay Gergely a Petőfi Rádió főszerkesztője?Ezt én is akartam kérdezni, mert erről sehol nem olvastam, hogy ment/menesztették volna.
bukkfa24 írta:Európa-szerte sportközvetítések vannak a közszolgálati rádiókban.Így volt ez régebben nálunk is.Fel nem fogható módon az utóbbi időben ezeket a műsorokat áttették,száműzték a RégióRádióba,amely KH-on csak mintegy 10%-os lefedettségü.Szemléletváltásra lenne szükséges ebben az ügyben,de hamarosan.Az a mese jut eszembe ennek kapcsán,mikor Mátyás kiráynak vitt is egy leányzó ajándékot,meg nem is.Itt is,vannak a rádióban sportközvetítések meg nincsenek is.Mert hiába vannak,nem tudjuk hallgatni,élvezni,mert csapnivaló,elavult a RégióRádió adóhálózata.Addig,amíg kiépitenek egy rendes adóhálózatot a RégióRádiónak,addig feltétlenül szorítsanak helyet a jól fogható közszolgálati rádiókban,legyen az Kossuth,Petőfi,vagy akár Bartók.A Kossuthon ok, de egy zenei rádiót ezzel szétrombolni nem kellene. A Bartók meg kultúrális, ott sincs helye a sportnak.