RADIOSITE Fórum

• Class FM

#82499  Szerző: markfelt

Oh sorry, átsiklottam az előző hsz.-ed felett. PÜ ment!
 #82498  Szerző: orrhang

Kód: Egész kijelölése
Ezzel együtt el kell mondani ,hogy a Class nem hiába veri az összes többi,mert ez a legösszeszedettebb kereskedelmi rádió ,nem ártana utol érni az összes ker rádiónak:)
nem ez az! vannak sokkal jobb helyi kereskedelmi rádiók

Körülbelül 15 sikeres nyugat-európai rádiót tudnék mondani, ami ezt az elemet a délutáni drive-timeban alkalmazza.
várom a 15 nevet, jöhet priviben is akár....
 #82497  Szerző: akos9277

LuciFerko írta:egy Radio21, ProFM, KissFM mennyire ütne itt, ha most hirtelen elindulna egy országos hálózaton?
Inkább NRJ... (lásd: http://nrj.com/ ) de nagyobb sikere lenne akármelyiknek, mint a mostani országosoknak, sőt.. el is "felejtenék" a Rádió 1-et..
 #82495  Szerző: LuciFerko

egy Radio21, ProFM, KissFM mennyire ütne itt, ha most hirtelen elindulna egy országos hálózaton?
 #82494  Szerző: Gabeedj

Majmol a Class Európai dolgokat,de itt mégis kicsit másképp csinálják.Szánalom ..Ez a rádió messze van Európától .Vannak jó ötleteik,de ritkán alkalmazzák.Rég el kellett volna törölni az elfáradt műsorokat(Jáksó)A kívánságműsor (a hallgatók hülyének nézése) formációt 5 órában nagyon fájdalmasnak találom,főleg naponta.Jó lenne ha kívánságműsor helyett műsort csinálnának és az erőltetett dolgok helyett egy profi rádióhoz illő dolgot csinálnak.Ezzel együtt el kell mondani ,hogy a Class nem hiába veri az összes többi,mert ez a legösszeszedettebb kereskedelmi rádió ,nem ártana utol érni az összes ker rádiónak:)
 #82477  Szerző: PooLee

Úgy, hogy a zene sokadlagos, és egyébként is "kívánságműsor" cím alatt a hallgatók hülyének nézése folyik, tényleg semmi értelme, és több, mint szánalmas. Ha már nyugat-európai műsorelemeket csempésznek be, akkor miért nem rádióznak nyugat-európai módra? Egy fillérrel több pénz sem kellene rá.
 #82470  Szerző: orrhang

mondjál!
ugyanebben a formában?
egyébként alkalmazza az FM95 is, ő egészen máshogyan, amikor bejátsza a dalokat, akkor jönnek a hallgatók is és kvázi versenyeznek. Itt mit lehet, sms-t küldeni? betelefonálni úgy, hogy nem hallja senki? az mért jó? engem - mint átlag hallgatót - felidegesített és csak azért nem kapcsoltam el, mert vártam, hogy mi lesz belőle (nem , hogy melyiket játsza, hanem, hogy mit hoz ki belőle).
Véleményem szerint ez itt halott ügy. És nem kell mindent átvenni más rádiókból, elő lehet állni egyéni ötletekkel is.
 #82469  Szerző: markfelt

orrhang írta:Ja 17-18 közt 3 zene közül válassza ki a hallgató melyiket játsza le a műsorvezető??? ez egyéni kezdeményezés vagy új elem lesz?
17-18 közt bevonni hallgatót bármibe is , teljesen felesleges...(én igy tanultam)
Körülbelül 15 sikeres nyugat-európai rádiót tudnék mondani, ami ezt az elemet a délutáni drive-timeban alkalmazza.
 #82468  Szerző: orrhang

a mai nap nem éppen a legsikeresebb a Class életében. A délelőtti zenék mintha a régi Danubius korszakából lettek vna (tele gagyi töltelékzenékkel) a délutáni műsorvezető pedig, háát nem épp egy országos rádióba való. Vagy nagyon vkinek a valakije, vagy nem volt más és behívták a taki nénit műsort vezetni. Ja 17-18 közt 3 zene közül válassza ki a hallgató melyiket játsza le a műsorvezető??? ez egyéni kezdeményezés vagy új elem lesz?
17-18 közt bevonni hallgatót bármibe is , teljesen felesleges...(én igy tanultam)
 #82206  Szerző: ceve

centerweb írta:
admin írta:Hot A/C format 18-49-re. Ez ilyen.

Belefér Abba, Első Emelet, meg a pénteki Karmatronic is. Mondjuk Palotai már nem biztos.
Így van. Aki kíváncsi, nyugodtan hallgasson bele akármelyik német tartományi kereskedelmi AC, Hot AC rádióba, nem jobb a helyzet ilyen téren, esetleg a variáció konszolidáltabb egy kicsit.
Elhiszem, hogy elméletben így van... gyakorlatban viszont azt látom, hogy a 30 alatti korosztályban a reggeli sávban szinte egyeduralkodó a Class, majd tíz után a hallgatók nagy része szétspriccel a Rádió1-re, a Juventusra és a Petőfire (már ahol foghatók), ahol nagyjából kiszámíthatóan az általuk kedvelt stílust kapják.

Classon meg van mindháromból egy kicsi ez, kicsi az. Nagyon kevés ember lehet, akinek Eric Prydz, Cserháti Zsuzsa és a PASO közül beleférne mindhárom, vagy akár kettő is a "szívesen meghallgatom" előadó kategóriába.
  • 1
  • 312
  • 313
  • 314
  • 315
  • 316
  • 510