RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#82904  Szerző: amondó

Úgy szól most az éteres Petőfi, mintha a 80k mp3 streamet nyomná ki az Antenna Hungária.
 #82774  Szerző: LuciFerko

Mikee0824 írta:tegnap délután ez a szám ment: http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo

hát, komolyan mondom, kicsit meglepődtem. tipikus slágerrádiós (neos)-juventusos tucatzene, ráadásul már tök régi. ettől sztem csak eltekernek, az all saints - pure shores-sal viszont nincs bajom, az szép, kellemes szám.
tegnap filmzenei nap volt.
 #82773  Szerző: Mikee0824

tegnap délután ez a szám ment: http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo

hát, komolyan mondom, kicsit meglepődtem. tipikus slágerrádiós (neos)-juventusos tucatzene, ráadásul már tök régi. ettől sztem csak eltekernek, az all saints - pure shores-sal viszont nincs bajom, az szép, kellemes szám.
 #82734  Szerző: lali87

Filmzenei nap van a Petőfin!!!
 #82676  Szerző: djlacee

ceve írta:
LuciFerko írta:Az annyira még nem rossz.
...de majdnem szpájszgörlz :x
Rocksteady talán korrektebb lett volna
 #82675  Szerző: ceve

LuciFerko írta:Az annyira még nem rossz.
...de majdnem szpájszgörlz :x
 #82668  Szerző: LuciFerko

ceve írta:Tegnap reggel All Saints - Pure Shores.
Az annyira még nem rossz.
 #82666  Szerző: ceve

Tegnap reggel All Saints - Pure Shores.

Holnap majd britniszpírsz upszájdiditögen is lesz?
 #82518  Szerző: markfelt

mlaszlo írta:
admin írta:9:45-kor új rovat a "Zene ébredéshez" c. műsorban, sőt, talán az egyetlen.

Napi GaGa
Friss celebhírek Lady GaGáról!

Nagyon furán hangzik ez Horváth Gergelytől a Petőfi Rádióban, tekintettel pl. arra, hogy soha a büdös életben nem szólt a Petőfin Lady GaGa (ha csak a rovat nyitó, záró ident-jét, és gumizenéjét nem számítjuk). Viccnek meg rossz. :gülü:
Anno a Daylight showban a Rise FM-en is több ilyen hír volt, pedig ők se játszottak soha az adott előadótól egy számot se.
Na jó, de ez külön rovat volt Gagának.

Egyébként nem egészen 40 másodperce pedig Beyoncé-ről volt hír. Ez mondjuk nem rovatban.
 #82517  Szerző: mlaszlo

admin írta:9:45-kor új rovat a "Zene ébredéshez" c. műsorban, sőt, talán az egyetlen.

Napi GaGa
Friss celebhírek Lady GaGáról!

Nagyon furán hangzik ez Horváth Gergelytől a Petőfi Rádióban, tekintettel pl. arra, hogy soha a büdös életben nem szólt a Petőfin Lady GaGa (ha csak a rovat nyitó, záró ident-jét, és gumizenéjét nem számítjuk). Viccnek meg rossz. :gülü:
Anno a Daylight showban a Rise FM-en is több ilyen hír volt, pedig ők se játszottak soha az adott előadótól egy számot se.
  • 1
  • 440
  • 441
  • 442
  • 443
  • 444
  • 626