RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#82980  Szerző: djlacee

Kapuvárira miért írnának ki pályázatot? 2007-ben indult
 #82979  Szerző: szemilan

89.5 esetében megtörtént a pályázatok alaki vizsgálata. Ha nem kérnek pótlást senkitől, jövőhétre meglesz az eredmény szerintetek? Vagy még húzzák egy darabig?

A balatoni volt Juventus frekikre ma adják be a pályázatokat.
Pályáznak, vagy sem?

Kapuvári 94.5-re pedig lassan kiírják a pályázatot. Igaz ez nem a Juventusé.
 #82908  Szerző: asr27

Értem. köszi!
 #82901  Szerző: szemilan

asr27 írta:
olvaso1 írta:
Nickman írta:De ugye nem lesz olyan (mostanában), hogy megszűnnek a Juventus maradék frekvenciái is ?
A 89.5-re már kivan írva a pályázat. Lassacskán megszületik a döntés is. A 94.5 pedig nem a Juventus rádióé.
Kapuvár önkormányzaté, ha jól tudom.

És ugyebár 2 rádió (pontosabban 3, mert az R1 ugye két céggel is) pályázik a 89.5-re.
Egyik cég amivel a rádió1 pályázott világos, hogy ez: Rádió 1 Rádióműsort Készítő és Közlő Kft.
De melyik a másik??
Rumba Rádió Kft.
De ezt már ezerszer kiveséztük itt is többek közt.
 #82894  Szerző: asr27

olvaso1 írta:
Nickman írta:De ugye nem lesz olyan (mostanában), hogy megszűnnek a Juventus maradék frekvenciái is ?
A 89.5-re már kivan írva a pályázat. Lassacskán megszületik a döntés is. A 94.5 pedig nem a Juventus rádióé.

És ugyebár 2 rádió (pontosabban 3, mert az R1 ugye két céggel is) pályázik a 89.5-re.
Egyik cég amivel a rádió1 pályázott világos, hogy ez: Rádió 1 Rádióműsort Készítő és Közlő Kft.
De melyik a másik??
 #82891  Szerző: lali87

Mi ez a királyi többes?? A Juventusnak 1 azaz EGY darab üzemelő frekvenciája van a kapuvári az a Rábaköz rádió ami adásidőn kívül átveszi a Juventus adását (De amúgy Kapuvár tulajdona). Legközelebb akkor lehet lekapcsolás ha véletlenül elveszítik a 89.5Mhz-es frekvenciát.....

Szerk:De azt tegyük hozzá, hogy mind a 3 frekit megpályázták ők is a Rádió 1-el egyetemben (89.5, 95.3, 103.9) tehát valószínűleg szeretnék folytatni ;-)
 #82890  Szerző: szemilan

#82888  Szerző: Nickman

De ugye nem lesz olyan (mostanában), hogy megszűnnek a Juventus maradék frekvenciái is ?
 #82887  Szerző: ceve

olvaso1 írta:R1? Már van egy adójuk a balatonnál. Ettől függetlenül úgy vélem egyikre biztosan rá akarják majd tennia kezüket.
101,3 ideális lenne nekik, lefednék vele az egész medencét úgy, hogy a két freki között alig lenne átfedett terület.
 #82876  Szerző: lali87

Azért jó lenne ha a Juventus is benne lenne a kalapban....a Balaton parton heverészve nem rossz hallgatni.

Mária, Európa, Katolikus szinte biztos... (Remélem nem ezek a ...... lesznek ott is kár rájuk a frekvencia.)
Nem megbántani akartam a sok vallásos fórumozót, de ezeknek a rádióknak (ennyinek) nincs helye ebben az országban. (pont)
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 260