de a nicknév mögé mélyen elbújsz azért, nehogy arccal kelljen vállalni valamit is. így nem fair playAbszolút Fair, már párszror leírtam, hogy ki is van a nick mögött, ha "régóta figyelem a hozzászólásaidat" igaz lenne, akkor tudnád, hogy ki is vagyok. Egyébként pedig meg is lehet kérdezni.
Azért igen remélem, hogy hátha egyszer elérem a Te szintedet! A szakmai tudásoddal, amivel most nyilván valamelyik országos rádió, vagy netán a BBC egyik csatornájának a programigazgatója vagy. Netán tévedek?Azért mondod ezt, mert tényleg nincs közöd, hozzá és ezt nem akarod a többiek előtt felfedni?
Egyébként lehet,hogy igazad van, de az is lehet, hogy nincs (döntse el mindenki a hozzászólásaimból, hogy melyik igaz).
Mindenesetre azt is észrevettem, hogy nem én vagyok az első, akivel konfliktusba keveredsz és személyesre veszed a hangsúlyt, ahelyett, hogy objektív lennél.
Privátba szívesen leírom neked, hogy mit is "tettem le az asztalra" eddig, várom azt is, hogy te melyik rádióban voltál egyszer, mint látogató!
Ez a topic, viszont a CLASS topicja, úgyhogy follyon tovább a beszélgetés magáról a rádióról, mert szerintem az ide tévedők nem a személyes ellentétedre kíváncsiak, hanem esetleg megjegyzései vannak.
(azt hiszem az Admin(ok)nak az (is) lenne a feladata, hogy ezt biztosítsák és ne a feszültséget generálják)