RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#843  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Na jó, nyílván valamiből fenn kell tartani azt a csatornát. A Trió TV-n, meg Digi TV-n meg minden ilyen csatornán vannak reklámok, hírdetések szerintem ez teljesen normális, most az, hogy 0-24-ig nyomatunk egy PowerPoint képújságot, amiben a csatornakiosztások, hírek, ügyfélszolgálat elérhetőség megy, szerintem nem sok értelme van (tudok ilyet, Caracom TV). Ha már csinál egy szolgáltató saját csatornát abban legyen színes hírek, naponta frissülő információk, horoszkóp, csatornaajánlók stb.
Szerintem egy kábelszolgáltató infócsatornájának a szolgáltatásokhoz kapcsolódó információkat (pl. csomagok, ÁSZF, csatornakiosztás, díjak) kellene sugároznia, még a csatornaajánlók és esetleg hasznos információk (pl. digitális szolgáltatás ismertetése) is beleférne, esetleg még helyi hirdetések. De horoszkóp és színes hírek feleslegesek, úgyse olvassa el őket senki sem. Valószínűleg az előfizetők 99%-ánál eltárolva sincs a tv-n az infócsatorna.
Egyébként nem tudom milyen fenntartási költsége van egy infócsatornának, kell hozzá egy számítógép, egy modulátor ami sugározza, meg valaki, aki időnként frissíti. Vagy tévedek?
 #842  Szerző: Zoshi

Most elég színes lett az infó csati. Nagyon tetszik. Szép színes háttérképek, jó, csak azt a hülye egeret vinnék onnan. :D

http://zkteam.hu/egyeb/Snapshot223.jpg
 #841  Szerző: tomee87

Chester írta:
Most még igen, de elvileg Október 1.-től ugye nem onnan fogják, hanem ők fogják feladni, és akkor tényleg valószínűsíthető az optika a csatornákhoz, főleg az Ikosok-hoz, mer elvileg akkor ők lesznek az elosztók onnantól kezdve. Én reménykedek benne. :roll:
Lehet megfordul a szitu. T-nél lesz optika és majd a Direct szedi a T DTH-ról :D :mrgreen:
 #840  Szerző: Zoshi

mlaszlo írta:
jeek írta: mondjuk egy UPC-s NatGeo-t vagy egy UPC-s Echo TV-t, nem lenne minőségi dolog :D
Kábelen (digitális csomagokban is) eddig nyugodtan elosztották a UPC-s forrásból a csatornákat, akkor szerintem a DTH szolgáltatás miatt nem fognak optikai összeköttetéseket kiépíteni. Mellesleg a saját tulajdonosi köreikbe tartozó film+ és Cool csatornát is a UPC-től veszik, ha annyira érdekelné őket a minőség, akkor legalább ezekhez kiépítettek volna optikát.
Most még igen, de elvileg Október 1.-től ugye nem onnan fogják, hanem ők fogják feladni, és akkor tényleg valószínűsíthető az optika a csatornákhoz, főleg az Ikosok-hoz, mer elvileg akkor ők lesznek az elosztók onnantól kezdve. Én reménykedek benne. :roll:
 #839  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
Azért azzal, hogy napközben csomószor top shop megy rajta, szerintem ez sem olyan igazi info csatorna.
Régen az a zene ment alatta, ami a telefonos ügyfélszolgálaton is, amikor ügyintézőt kértél. Most nem tudom, hogy raktak-e alá valamit.
Na jó, nyílván valamiből fenn kell tartani azt a csatornát. A Trió TV-n, meg Digi TV-n meg minden ilyen csatornán vannak reklámok, hírdetések szerintem ez teljesen normális, most az, hogy 0-24-ig nyomatunk egy PowerPoint képújságot, amiben a csatornakiosztások, hírek, ügyfélszolgálat elérhetőség megy, szerintem nem sok értelme van (tudok ilyet, Caracom TV). Ha már csinál egy szolgáltató saját csatornát abban legyen színes hírek, naponta frissülő információk, horoszkóp, csatornaajánlók stb.
 #838  Szerző: mlaszlo

Chester írta: Igen, aszem rádió is szolt talán 1 napig de ez nem biztos. De az az üfos zene se végig szolt. Volt olyan hely ahol szolt, volt ahol nem. Pl: HBO reklám igen,. Natgeo nem.
Akkor lehet, hogy az utóbbi időben változtattak rajta, mert amíg mi előfizetők voltunk, addig a T-Kábeles infocsatornán végig ment a T-s zene. Mondjuk borzalmas minőségű volt, nagyon halk és valami búgó hang is volt alatta.
 #837  Szerző: Zoshi

jeek írta:Akkor ott tuti maradni fog az optika, sőt szerintem további csatornák optikán történő megjelenésére is lehet majd számítani. Mert azért egy T DHT-n elosztani, mondjuk egy UPC-s NatGeo-t vagy egy UPC-s Echo TV-t, nem lenne minőségi dolog :D
:D Kiderül, 1 hét múlva talán indulnak a tesztek, pakolják fel gondolom a csatikat, akkot többet lehet tudni. Várom már nagyon. ;)
 #836  Szerző: mlaszlo

jeek írta: mondjuk egy UPC-s NatGeo-t vagy egy UPC-s Echo TV-t, nem lenne minőségi dolog :D
Kábelen (digitális csomagokban is) eddig nyugodtan elosztották a UPC-s forrásból a csatornákat, akkor szerintem a DTH szolgáltatás miatt nem fognak optikai összeköttetéseket kiépíteni. Mellesleg a saját tulajdonosi köreikbe tartozó film+ és Cool csatornát is a UPC-től veszik, ha annyira érdekelné őket a minőség, akkor legalább ezekhez kiépítettek volna optikát.
 #835  Szerző: Zoshi

mlaszlo írta:
jeek írta: Nem rossz. De azért milyen érdekes, hogy pl. a UPC-nek, Fibernetnek nincs ilyenje :? Azért a többi szolgáltatónak (Digi, PR-Telecom, Vidanet stb.) van saját tv csatornája, ami információforráson kívül még szórakoztatásra is szolgál, ami sztem jó dolog. Egyébként a T-Home info csati alatt szól valami zene??
Azért azzal, hogy napközben csomószor top shop megy rajta, szerintem ez sem olyan igazi info csatorna.
Régen az a zene ment alatta, ami a telefonos ügyfélszolgálaton is, amikor ügyintézőt kértél. Most nem tudom, hogy raktak-e alá valamit.
Igen, aszem rádió is szolt talán 1 napig de ez nem biztos. De az az üfos zene se végig szolt. Volt olyan hely ahol szolt, volt ahol nem. Pl: HBO reklám igen,. Natgeo nem.
 #834  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Nem rossz. De azért milyen érdekes, hogy pl. a UPC-nek, Fibernetnek nincs ilyenje :? Azért a többi szolgáltatónak (Digi, PR-Telecom, Vidanet stb.) van saját tv csatornája, ami információforráson kívül még szórakoztatásra is szolgál, ami sztem jó dolog. Egyébként a T-Home info csati alatt szól valami zene??
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 93