RADIOSITE Fórum

• Class FM

#84392  Szerző: markfelt

Sokol404 írta: Viszont arra kérlek, ne sértegess! :lol: :D ^^
Ó, elnézést, rosszadmin, rosszadmin. Badmin.
 #84387  Szerző: Sokol404

LuciFerko írta:
admin írta:Szuper ötlet!

Más: tudom, hogy visszatérő téma, de a rádió managementjének nincs füle, vagy nem hallgatja az adást?

Egyszerűen borzasztó idegesítő a hangzás (adásprocesszor-beállítás) mind FM-en, mind Online. Országos rádió nem is értem hogy engedheti ezt meg magának.

Múltkor egy bevásárlóközpont szórakoztató-elektronika osztályán próbálgatott valaki egy hifit a Class FM-el és az áruház alkalmazottja szólt neki, hogy ne a Class FM-en próbálgassa, mert "annak valamiért furcsa a hangja".

Gondolom ugyanaz a kolléga a felelős azért is, hogy a testvérrádión (Lánchíd) Sokol rádió minőségűek az arculati elemek.
a fehérvári lánchíd szét van csapva nagyon :S
Amúgy az az egész rádió NETEN is ugyanúgy szét van lökve! (Hallgassatok csak bele.)
Egy darabig azt hittem, én állítottam be valamit rosszul, de szerencsére tévedtem. :boldog:
 #84385  Szerző: Sokol404

Más: tudom, hogy visszatérő téma, de a rádió managementjének nincs füle, vagy nem hallgatja az adást?

Egyszerűen borzasztó idegesítő a hangzás (adásprocesszor-beállítás) mind FM-en, mind Online. Országos rádió nem is értem hogy engedheti ezt meg magának.

Múltkor egy bevásárlóközpont szórakoztató-elektronika osztályán próbálgatott valaki egy hifit a Class FM-el és az áruház alkalmazottja szólt neki, hogy ne a Class FM-en próbálgassa, mert "annak valamiért furcsa a hangja".

Gondolom ugyanaz a kolléga a felelős azért is, hogy a testvérrádión (Lánchíd) Sokol rádió minőségűek az arculati elemek.
Admin, maximálisan egyetértek! Egy rádiónál a hangzás talán a legfontosabb szempont!

Viszont arra kérlek, ne sértegess! :lol: :D ^^
 #84362  Szerző: markfelt

1: mert annyira nem izgat
2: ugyis olvassa ezt
 #84356  Szerző: aderzone

admin írta:Gondolom ugyanaz a kolléga a felelős azért is, hogy a testvérrádión (Lánchíd) Sokol rádió minőségűek az arculati elemek.
Nem, semmi köze a két rádiónak egymáshoz, azon kívül, hogy egy épületben vannak és ugyanaz a tulajdonos. Teljesen két külön csapat mindenféle összedolgozás nélkül. A Lánchíd műszaki igazgatójának egyébként publikus az e-mail címe (http://mno.hu/lanchidradio_impresszum), miért nem írsz neki és kérdezed meg?
 #84345  Szerző: LuciFerko

a fehérvári lánchíd szét van csapva nagyon :S
 #84344  Szerző: markfelt

Szuper ötlet!

#84337  Szerző: harrapari

orrhang írta:Mondasz valamit, amiről fogalmad sincs, csak azt tudod, hogy te szeretsz valakit, akihez -talán- személyes kapcsolatok is fűznek és lehülyézed azokat, akik a szakmai részét kritizálják. Tényleg, "mint az óvodában"

A trollkodás helyett. :troll:

Végre ma kiderült.
2011.11.11 11:11-kor kisorsolnak egy lakást 1111 napra, egy autót, mindezt biztosítják, de adnak még 1111 liter üzemanyagot, utazást, stb. Mindezt egy embernek. Pffff nem is értem, hogy csinálják? :shock:
 #84306  Szerző: orrhang

Mondasz valamit, amiről fogalmad sincs, csak azt tudod, hogy te szeretsz valakit, akihez -talán- személyes kapcsolatok is fűznek és lehülyézed azokat, akik a szakmai részét kritizálják. Tényleg, "mint az óvodában"
 #84303  Szerző: gyattis

orrhang írta:
Orrhang a megnyilvánulása miatt amatőr, és részemről pont.
Komám! miért is?
Mert amatőr Orrhang elmondta, hogy a szakma amatőr íratlan szabályai szerint ez nem volt profi megnyilvánulás Anettől? és amatőr módon leírta, hogy nem a személyével van gond, hanem ezzel a momentummal és te mint kőkemény profi ezt személyes támadásnak veszed?
Ha annyira bennfentes információid vannak kérdezz már meg egy amatőr bennfentest, mondjuk a Csiszárt,vagy azt a személyt, akitől Anett tanulta a hírszerkesztést, hogy ő esetleg mit szól ehhez a dologhoz, aztán majd profi módon írd már le ide!
csak, ha már meg lettem szólítva...
Mint az óvodában... Komolyan mondom, mint az óvodában :)
  • 1
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 510