admin írta:Minenesetre ha majd Szalaiannamária leszek, betiltatom a vallási műsorokat.Én meg jól kimegyek tüntetni ellened

admin írta:Minenesetre ha majd Szalaiannamária leszek, betiltatom a vallási műsorokat.Én meg jól kimegyek tüntetni ellened
mimi írta:http://stakeholders.ofcom.org.uk/broadc ... /religion/ Én csak guglizgatok, ilyet találtam.Nyertél.
Esetleg a Médiatanács félreértelmezte a dolgot (jaj, de hát ő olyat nem szokott), és nem azzal volt a gond, hogy vallási műsorok kerülnek a képernyőre, hanem az ezzel kapcsolatos elveket sértette meg.
mimi írta:Hmm, akkor lehet, hogy ez a BBC-re nem vonatkozik.admin írta:Mutass egy brit tematikus vallási médiumot, vallási műsort!http://www.bbc.co.uk/radio4/programmes/ ... nandethics
admin írta:Mutass egy brit tematikus vallási médiumot, vallási műsort!http://www.bbc.co.uk/radio4/programmes/ ... nandethics
mimi írta:Én így tudom. Mutass egy brit tematikus vallási médiumot, vallási műsort!admin írta:Ahhoz képest, hogy pl. Nagy Britanniában teljesen be vannak tiltva a vallási médiumok / műsorok, eléggé le vagyunk maradva.Mi az, hogy be vannak tiltva? Miért ne lehetnének? Csak ésszerű keretek között, és ez a szabályozó hatóság dolga, mert az egyház részéről érthető, hogy minél inkább terjeszkedni szeretne, viszont ha attól veszik el a lehetőséget, aki helyben munkahelyet teremtene és vallástól függetlenül a helyi közösségnek szolgáltatna (helyi kereskedelmi rádiók), az gáz. Mondjuk limitálni kéne, hogy akkor működhet valahol hálózatos rádió, tematikus rádió, ha már van a vételkörzetben általános helyi adás.
admin írta:Ahhoz képest, hogy pl. Nagy Britanniában teljesen be vannak tiltva a vallási médiumok / műsorok, eléggé le vagyunk maradva.Mi az, hogy be vannak tiltva? Miért ne lehetnének? Csak ésszerű keretek között, és ez a szabályozó hatóság dolga, mert az egyház részéről érthető, hogy minél inkább terjeszkedni szeretne, viszont ha attól veszik el a lehetőséget, aki helyben munkahelyet teremtene és vallástól függetlenül a helyi közösségnek szolgáltatna (helyi kereskedelmi rádiók), az gáz. Mondjuk limitálni kéne, hogy akkor működhet valahol hálózatos rádió, tematikus rádió, ha már van a vételkörzetben általános helyi adás.
Csongii írta:Van, de gregorián, orgona, stbadmin írta:Ahhoz képest, hogy pl. Nagy Britanniában teljesen be vannak tiltva a vallási médiumok / műsorok, eléggé le vagyunk maradva.Ezen én teljesen le vagyok döbbenve. Ráadásul tudom, hogy nem kevés zsetonuk van üzemeltetni ilyeneket.
Miért is kell ideológiákkal mosni az emberek fejét 0-24? 2011 van, hahó!
Én 1x belehallgattama Mária Rádió adásába, de az volt az első és az utolsó. Ezektől a műsoroktól, amiket sugároznak én kifutnék a világból.
Ráadásul zene nincs is azt hiszem rajta.
admin írta:Ahhoz képest, hogy pl. Nagy Britanniában teljesen be vannak tiltva a vallási médiumok / műsorok, eléggé le vagyunk maradva.Ezen én teljesen le vagyok döbbenve. Ráadásul tudom, hogy nem kevés zsetonuk van üzemeltetni ilyeneket.
Miért is kell ideológiákkal mosni az emberek fejét 0-24? 2011 van, hahó!