Előbb-utóbb úgyis eltűnnek a vallások. Vagyis már ennyire sem lesznek jelen, mint most. Ilyen rádiókra meg pláne nem lesz igény. Ki hallgat ilyet? A 80 pluszos, bigottan vallásos idős hölgyek, akik többnyire már teljesen egyedül élnek. Ki az, aki vallásos? Az előbb említett korcsoport, és azok leszármazottjai, talán. De szerintetek a mai tizenévesek közül ki lesz ennyire vallásos...? Pláne az ő gyermekeik közül, ésígytovább.
Még jó, hogy az anonimitás velem van, mert szerintem páran kivégeznének, de... ennyire érthetetlen dolgot, mint a vallás, nem tudok még egyet mondani. Nem létező személyeket, és a hozzájuk tartozó kegytárgyakat imádni, asszem' nem teljesen normális dolog. Elnézést, ha ezzel valakit megbántottam.
Még jó, hogy az anonimitás velem van, mert szerintem páran kivégeznének, de... ennyire érthetetlen dolgot, mint a vallás, nem tudok még egyet mondani. Nem létező személyeket, és a hozzájuk tartozó kegytárgyakat imádni, asszem' nem teljesen normális dolog. Elnézést, ha ezzel valakit megbántottam.