LazlowHUN írta:Akit érdekel, hol tart a Vodafone hálózatfejlesztése, az megnézheti ezen a térképen: 
Külön érdekesség, hogy a térképen megközelítőlegesen be vannak jelölve az adott bázisállomáshoz tartozó ellátottsági területek, azért olyan szép rácsos
(tehát az összes szektor/cella nincs feltüntetve, csak a kiszolgált területek) Jól megfigyelhető, hogy a nagyobb településsűrűséggel rendelkező területeken milyen sűrűn vannak a bázisállomások, míg a ritkán lakott Dél-Alföldön szép nagy területet szolgál ki egy-egy torony.
Pontos linket tudsz adni a térképről? Egyszer megtaláltam már én is, de most nem.
Szerkesztve:
Megtaláltam.
http://www.vodafone.hu/vodafonerol/halozatfejlesztes
Egyébként 6 cég indul az árverésen, ebből 2 a Vodafone és a Magyar Telekom. Telenor régebben azt nyilatkozta, hogy nem biztos, hogy indul az árverésen. Hamarosan az indulók pontos listája is ismert lesz.
Szerkesztve:
Íme a lista:
Magyar Telekom
Vodafone Magyarország
Telenor Magyarország
RCS&RDS S.A. (a DIGI tulajdonosa),
Magyar Posta
Viettel Group
Természetesen a jelenlegi szereplők mindössze az első forduló eredménytelensége esetén licitálhatnak. Ha lesz negyedik szolgáltató, kötelesek roaming szerződést kötni a meglévők. Persze az E-GSM sávban marad még "hely", amin második körben "veszekedhetnek" a jelenlegiek is, de elég kicsi blokkról van szó.