RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#87798  Szerző: markfelt

Attis írta:A cikkből idézve:
A vezetőség természetesen tavasszal újra beadja a pályázatát, így remélem, akkor visszaáll minden a régi kerékvágásba.
Tavasszal max. a 88,1-et hirdetik meg. A többi frekin eredményt várunk. Vagy inkább nem... De ez már más téma.
Erre írtam, hogy "képben van" a lap.
 #87797  Szerző: Attis

A cikkből idézve:
A vezetőség természetesen tavasszal újra beadja a pályázatát, így remélem, akkor visszaáll minden a régi kerékvágásba.
Tavasszal max. a 88,1-et hirdetik meg. A többi frekin eredményt várunk. Vagy inkább nem... De ez már más téma.
 #87706  Szerző: mimi

Köszi, de nem is magunkat hoznám példának, hanem tőlem meglepő módon a Petőfit, ahol az az egy dolog mégiscsak említésre méltó, hogy miközben korábban pl. a magyar zenék alacsony arányáért is támadták, épp az ő nyomukban egyszercsak teltházas lett egy csomó zenekar koncertje.
 #87686  Szerző: lambda

PooLee írta:lambda: Te producer vagy, vagy mi ez a nagy háborgás? Netán te vagy Kozsó? :D Jelenleg pont az teszi hallgathatatlanná a magyar rádiókat, hogy ilyen magas magyar zenei arányt erőltetnek rájuk. Igaz, hogy van számos színvonalas produkció, de lusták felkutatni, inkább nyomják Auth Csillát és a többi kiválóságot. A szabályozás egyetlen pozitívuma, hogy magyar dj-k mixei is magyar zenének számítanak. Okos rádiók élnek is ezzel a lehetőséggel. A hallgatók meg majd eldöntik, hogy mit választanak: ezt vagy pedig az Auth Csilla-Fiesta-SP-Groovehouse kombinációt.
Nem PooLee, sem zenész, sem producer, sőt még a példaként hozott "érdemes művész" :D sem! :D Továbbmegyek, a hazai zenét sem különösen kedvelem, és ezt már ezen a fórumon is több ízben ecseteltem! A Rádió1 szerintem egy dolgot csinál jól, méghozzá azt, hogy mellőzi a magyar dalokat! (a pozitívumok sorát részemről ezzel zárnám is :) )
Egyszerűen arról van szó, (és ettől háborodtam fel leginkább), hogy egy dj mixét hogyan lehet ide kategorizálni????? Ez nonszensz ...
A szabályok eltérő értelmezéséről már ne is beszéljünk! Míg a Class, Neo és sok más rádió nagy hangsúlyt fektet erre, itt ezt is lehet? Ne már!
 #87683  Szerző: PooLee

mimi: Igazad van! :) Én azonban a lustaságot is kihangsúlyoznám, viszont pont Titeket hozhatnánk jó példának, hogy olyan előadókat is játszotok, akik kifogástalan munkákat tettek le az asztalra, máshol viszont mégsem hallhatjuk őket.
 #87681  Szerző: mimi

Nekem is az a szerény magánvéleményem, hogy ha a tisztelt szerzők és előadók értékelhető műveket hoznak létre, bizton számíthatnak rádiós játszásra, a szart meg törvénnyel előretolni felesleges. Ja, könnyebb elhitetni, hogy a zenei szerkesztő lusta, meg ellenséges a magyar zene iránt.
 #87678  Szerző: PooLee

lambda: Te producer vagy, vagy mi ez a nagy háborgás? Netán te vagy Kozsó? :D Jelenleg pont az teszi hallgathatatlanná a magyar rádiókat, hogy ilyen magas magyar zenei arányt erőltetnek rájuk. Igaz, hogy van számos színvonalas produkció, de lusták felkutatni, inkább nyomják Auth Csillát és a többi kiválóságot. A szabályozás egyetlen pozitívuma, hogy magyar dj-k mixei is magyar zenének számítanak. Okos rádiók élnek is ezzel a lehetőséggel. A hallgatók meg majd eldöntik, hogy mit választanak: ezt vagy pedig az Auth Csilla-Fiesta-SP-Groovehouse kombinációt.
  • 1
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 482