RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#8831  Szerző: ropi21

azt hiszem, rájöttem valamire
Jeek valójában gaskó istván :D
esetleg a volán / borsod volán tulajdonosa
és így folytatja nem éppen burkolt reklámhadjáratát :lol:

azért már nevetséges, hogy minden hozzászólásnak tartalmaznia kell hogy büdös, mocskos vonatok. mintha nem fogtuk volna fel elsőre
 #8817  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Ki említette Sátoraljaújhelyt meg Miskolcot? Senki. Ha kell holnap ott vagyok a Balatonon is akár, mocskos vasút nélkül. Sopronba is szeretnék menni két ünnepközt, oda is eljutok, szintén mocskos vonat nélkül. És nem megy el a kedvem az utazástól, sőt inkább meg is jön, hogy nem vonattal kell menni. És nem sírok, hogy jajjjjjjj nem tudok utazni mert nem megy a vonat, hanem megszervezem máshogy.
Azért nem csak a megyeszékhelyek és a nagyobb városok léteznek, rengeteg kisebb település van, ahova nem vagy csak nagyon ritkán jár busz, illetve nem áll meg a távolsági busz. Ezeket sem szabad elfelejteni. Most az nem alternatíva, hogy szálljon át két-három alkalommal az ember és még várjon adott esetben 30-40 perceket az átszállási kapcsolatokra.
De én be is fejezem és inkább nem szólok hozzá ehhez a témához.
 #8816  Szerző: mg

jeek írta:megszervezem máshogy.
várom javaslatodat az általam felvázolt problémára.
 #8814  Szerző: djlacee

Sopronba is szeretnék menni két ünnepközt, oda is eljutok, szintén mocskos vonat nélkül
Majd Győrtől vonattal jössz :lol: :lol:
 #8813  Szerző: rsite1

jeek írta:Ki említette Sátoraljaújhelyt meg Miskolcot? Senki.
Például Te, Te, és Te. Baszd meg, te! Olvassál vissza.
jeek írta:És nem sírok, hogy jajjjjjjj nem tudok utazni mert nem megy a vonat, hanem megszervezem máshogy.
Zsóka néni is megszervezi Putnokról az utazását Kocsordra, busszal, max. 1-2 átszálással. Ugye? Nyominger.
Tudom, tudom. Ki van mosva az agyam.
 #8812  Szerző: djlacee

MikySoft írta:...
oh yeah :lol:
 #8811  Szerző: tomee87

Ki említette Sátoraljaújhelyt meg Miskolcot? Senki. Ha kell holnap ott vagyok a Balatonon is akár, mocskos vasút nélkül. Sopronba is szeretnék menni két ünnepközt, oda is eljutok, szintén mocskos vonat nélkül. És nem megy el a kedvem az utazástól, sőt inkább meg is jön, hogy nem vonattal kell menni. És nem sírok, hogy jajjjjjjj nem tudok utazni mert nem megy a vonat, hanem megszervezem máshogy.
 #8810  Szerző: rsite1

Nem kell Jeek-el vitatkozni. Ti csak műveletlen parasztok vagytok, akik még azt sem tudják, hogy Magyarországnak
2 azaz kettő települése van: Miskolc, és Sátoraljaújhely. Tanuljatok még! Hajrá Jeek.
 #8799  Szerző: mg

Ugyanezt ajánlom a tisztelt közlekedésmérnök cikkírónak is.
 #8798  Szerző: mg

jeek írta:
mlaszlo írta:
Azért, mert Neked szerencséd van és meg tudod oldani busszal is a közlekedést, az nem jelenti azt, hogy ez mindenhol így van. Biztos vagyok benne, hogy nem egy település van, amit busszal nem vagy csak többszöri átszállással (és várakozással) lehet megközelíteni.
De akkor is el lehet jutni és nem bénul meg attól az ország, ahogy a cikk írója (közlekedésmérnök) is írja. Csak a média húzza fel ezt is, amit sokan el is hisznek. Arról nem is beszélve, hogy helyközi helyváltoztatás során az emberek 12-13%-a utazik vonattal, akkor meg nem értem mi ez a nagy sírás meg pánik egy végre normálisnak és igazinak mondható sztrájk alatt.
Szívem. (Úgy akartam kezdeni, hogy baszki, de aztán elszámoltam tízig. :))

Szeged-Budapest viszonylatban például eloszlik az utazóközönség a busz meg a vonat között. Mint azt már mondtam. Úgyhogy alapesetben nagyjából mindkettőn el lehet férni. Jó, a vonat nem csillog-villog, de nem mindenki olyan, hogy a pöcsét is papírzsebkendővel fogja meg pisiléskor. Elvisz, oszt kész.
Most sztrájkolnak a buzi védéeszeszesek, ennek köszönhetően a busz ezen a viszonylaton lehet tiszta, lehet csillivilli, akkor is baszki, utazzál te úgy minden nap kétszer háromnegyed órát, vagy utazz úgy haza minden héten órákat, hogy húszan állnak a seggedben, baromi jó buli. Kurvajó, télleg. Örülök, hogy felétek könnyű, ajánlom, hogy próbáld ki erre.
  • 1
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 219