Na ez (sovány) vigasz, hogy nemcsak mi vagyunk balfaszok a DVB-T-vel. 

Pasa írta:Az nagyon gyenge teljesítménnyel sugároz. Göncön is (10km a szlovák határtól) csak az egyik domb tetején jön, ahonnan rálátás van Kassára olyannyira, hogy néhány bérházat is lehet látni. Ott is max. 38%-os jelerősséggel... Jelenleg egyébként ebben a csomagban 6 adó van MPEG2-ben.centerweb írta:amíg egy szlovák mux el nem indul.Kassait nem fogod?
centerweb írta:amíg egy szlovák mux el nem indul.Kassait nem fogod?
mg írta:Csak a saját szoftverét használtam eddig... nem ástam még bele magam azóta. De a CDn lévő progi elég okos, nem hiszem hogy keresek mást.[/quote]molnarb írta:kösz, akkor van remény a jó vételremg írta:Balázs! nálad az analóg RTL Klub (Szentesről) hogy jön?Sehogy... vagyis szinte sehogy.... Szeged jelentős részére már be se ért korábban se a jel, most meg főleg, mert még mindig nem teljes kakaóval adnak.
az alcor tuner működik pl ProgDVB-vel, vagy van valami hozzáadott szoftver, és kalap?
mg írta:Csak a saját szoftverét használtam eddig... nem ástam még bele magam azóta. De a CDn lévő progi elég okos, nem hiszem hogy keresek mást.molnarb írta:kösz, akkor van remény a jó vételremg írta:Balázs! nálad az analóg RTL Klub (Szentesről) hogy jön?Sehogy... vagyis szinte sehogy.... Szeged jelentős részére már be se ért korábban se a jel, most meg főleg, mert még mindig nem teljes kakaóval adnak.
az alcor tuner működik pl ProgDVB-vel, vagy van valami hozzáadott szoftver, és kalap?
molnarb írta:kösz, akkor van remény a jó vételremg írta:Balázs! nálad az analóg RTL Klub (Szentesről) hogy jön?Sehogy... vagyis szinte sehogy.... Szeged jelentős részére már be se ért korábban se a jel, most meg főleg, mert még mindig nem teljes kakaóval adnak.
mg írta:Balázs! nálad az analóg RTL Klub (Szentesről) hogy jön?Sehogy... vagyis szinte sehogy.... Szeged jelentős részére már be se ért korábban se a jel, most meg főleg, mert még mindig nem teljes kakaóval adnak.