RADIOSITE Fórum

• Class FM

#89226  Szerző: Attis

csadam írta:
Jozsfm964 írta:Az még érdekelne, hol lehetne megreklamálni a Class fm hangminőségét? Iszonyatosan rosszul szól az adó, néha nagyon torzít!
Dinamika az teljesen elveszik! A dalok részletessége pocsék! Írtam a médiahatóságnak de ők egy sablont küldtek arra hivatkozva hogy biztos a vétel rossz. De könyörgöm nem a vétel a rossz!!!
Választ előre is köszi! Nem igaz hogy nem veszik észre!
Nekem 3 helyről is jön (Kabhegy, Győr, Sopron), és mindegyik máshogy szól. Kabhegy a legtorzabb és Sopron a legtisztább.
Az előbb egy Beyonce-szám alatt kapcsolgattam a kab-hegyi és pécsi adó között. A 100,5 sokkal szebb, a 105,5 a mély hangoknál még picit torzít is. Vételi probléma nem volt.
 #89135  Szerző: Jozsfm964

rmihaly76 írta:Arra keszultem, hogy jol kiosztalak benneketet, mert valamikor a Class-nak volt boven a legjobb hangzasa (itt) aztan a "kiosztas" elott azert odatekertem, mert mar jo regen nem hallgattam a Class-t... Lassan masfel oraja hallgatom.
Ennyi ido alatt talan egy olyan zeneszam volt, amiben volt rendes melyhangzas. A tobbiben semmi, joforman "ures"-ek a zenek. Magas hangok szintugy.
Ehhez kepest, peldaul Balaton Radio es az R1 is gyonyoruen szol. 8-tol elvileg Class DJ, kifejezetten emiatt hallgatni is fogom, mert kivancsi lettem a mixek hangzasara.
admin írta:Rendszeresen visszatero tema... valoban eleg gyenge a hangzasa. En egy kicsit audiofil vagyok, engem is zavar.
A mixek hangzása megint csak katasztrófális! Élvezhetetlen!
 #89130  Szerző: asimov

Arra keszultem, hogy jol kiosztalak benneketet, mert valamikor a Class-nak volt boven a legjobb hangzasa (itt) aztan a "kiosztas" elott azert odatekertem, mert mar jo regen nem hallgattam a Class-t... Lassan masfel oraja hallgatom.
Ennyi ido alatt talan egy olyan zeneszam volt, amiben volt rendes melyhangzas. A tobbiben semmi, joforman "ures"-ek a zenek. Magas hangok szintugy.
Ehhez kepest, peldaul Balaton Radio es az R1 is gyonyoruen szol. 8-tol elvileg Class DJ, kifejezetten emiatt hallgatni is fogom, mert kivancsi lettem a mixek hangzasara.
admin írta:Rendszeresen visszatero tema... valoban eleg gyenge a hangzasa. En egy kicsit audiofil vagyok, engem is zavar.
 #89102  Szerző: radukanorbert

LuciFerko írta:a 21 órás hírek BED nélkül mentek, helyi járaton az szólt. Vagy lehet valami "breaking news" volt mert az uniós forrásokról magyaráztak valamit.
Gyanítom felvették, csak elfelejtették behúzni alá a bedet.
 #89101  Szerző: LuciFerko

a 21 órás hírek BED nélkül mentek, helyi járaton az szólt. Vagy lehet valami "breaking news" volt mert az uniós forrásokról magyaráztak valamit.
 #89085  Szerző: markfelt

Rendszeresen visszatero tema... valoban eleg gyenge a hangzasa. En egy kicsit audiofil vagyok, engem is zavar.
 #89084  Szerző: radukanorbert

Jozsfm964 írta:
FLaci81 írta:
Jozsfm964 írta:Írtam a médiahatóságnak de ők egy sablont küldtek arra hivatkozva hogy biztos a vétel rossz. De könyörgöm nem a vétel a rossz!!!
Vissza kellett volna írni nekik, hogy hallgassatok már bele pl. egy R1 vagy N-Joy hálózatba, emberi füllel tapasztalható a különbség, de ezt olyan ember hallgassa akit nem botfüllel áldott meg a sors, ne csak azt hallja, hogy szól egy rádió, hanem azt is, hogy hogyan és milyen részletességgel szól.
Sajnos itt a többséget nem érdekli, hogy szól valami! Az a borzalmas, hogy élvezhetetlen az adás, ma már a munkahelyen el is tekertem. Házimozin hallgatjuk a rádiót, és pl a mélynyomó van mikor alig szól...
Lehet, hogy nem Magyarország legjobban szóló rádiója, de azért az elég erős túlzás, hogy "borzalmas, élvezhetetlen".
  • 1
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 510