RADIOSITE Fórum

• Külföldi rádiók

#89162  Szerző: donder

mkabelhusk írta:
csabyke írta: Mivel Magyarorszag körül is akad szepszamban Magyar kissebbseg, nem terveztek legalabb az allami radiok Felvideki es Erdelyi sugarzast? Pl. a magas SK hegyekbol milyen jol lelehetne fedni Eszak Mo-t, vagy az Erdelyi karpatokbol a keleti orszagreszt :)))
nem rossz ötlet ! :) szerintem a DVB-T stabilságán is dobni lehetne nem kicsit ! (bár ez csak álom marad) :)
én is adom az ötletet, csak ebben annyi a bökkenő hogy a környező országokkal (nem célzok) nem túl jó a viszony, és így biztos hogy nem fogják csak úgy "megengedni"...

Bááár ha Jönne MO-ra az E2, a Jemné, meg esetleg a hey!, cserébe mehetne a tátrába néhánya dó :blush: :P :troll:
 #89151  Szerző: mkabelhusk

csabyke írta: Mivel Magyarorszag körül is akad szepszamban Magyar kissebbseg, nem terveztek legalabb az allami radiok Felvideki es Erdelyi sugarzast? Pl. a magas SK hegyekbol milyen jol lelehetne fedni Eszak Mo-t, vagy az Erdelyi karpatokbol a keleti orszagreszt :)))
nem rossz ötlet ! :) szerintem a DVB-T stabilságán is dobni lehetne nem kicsit ! (bár ez csak álom marad) :)
 #89121  Szerző: csabyke

mimi írta:Ha Erdély is autonóm lesz, és úgy gondolják, hogy megállapodnak erről a Magyar Rádióval saját közmédia létrehozása helyett, mert a dél-tiroliak valahogy így csinálták...
Igen, ez igy van...
A szervezet neve Rundfunk Anstalt Südtirol RAS

Sugaroznak DAB FM es DVB-T modban is...

Ami erdekes, hogy Digitalis modban a Bayerischer Rundfunk csatornai is kisugarzasra kerulnek... (Bayern1 2 3 Klass 5akt)...

Es ami durva, azon az igen csak hegyes videken 99,4%-os a lefedettseg :))
 #89118  Szerző: mimi

Ha Erdély is autonóm lesz, és úgy gondolják, hogy megállapodnak erről a Magyar Rádióval saját közmédia létrehozása helyett, mert a dél-tiroliak valahogy így csinálták...
 #89112  Szerző: csabyke

En pedig ORF-Rädiokat akartam mindig Magyarorszagra...

Ha egyszer diktator lesze, biztosan 100% lefedettseggel fog menni az Ö1, egy tartomanyi (pl. ST.) es az Ö3 :DDDDDD

de azthiszem ebben az evszazadban meg nem leszek diktator :DD

Viszont valami mason mar gondolkodtam.... Pl. Südtirolban foghatoak az ORF Radioi (Ö1, Ö2-Tirol, Ö3), direkt a Südtiroli kissebbsegnek celozva...

Mivel Magyarorszag körül is akad szepszamban Magyar kissebbseg, nem terveztek legalabb az allami radiok Felvideki es Erdelyi sugarzast? Pl. a magas SK hegyekbol milyen jol lelehetne fedni Eszak Mo-t, vagy az Erdelyi karpatokbol a keleti orszagreszt :)))
 #89042  Szerző: mkabelhusk

donder írta: Ha már Hey Törökbálintra, akkor Jemné Melódie Debrecenbe!!!!! :D
:D a Cseh verzió az teljesen más mint a szlovák csak névleg "azonos" ... (a tulaj is más, úgy tudom régen egy volt a tulaj)

a JEMNE nálatok nem jön be ? a 98.6 MHz -n ? nyáron mikor arra jártam Debrecenből kifelé Mátészalka felé egész jól jött ...
 #89040  Szerző: donder

Ez nagyon jó lenne, csak egy a bökkenő... Szl****** (Öhömm, inkább nem mondom ki...) :mellow:

Ha már Hey Törökbálintra, akkor Jemné Melódie Debrecenbe!!!!! :D
 #89027  Szerző: mkabelhusk

Üdv mindenkinek !
Épp minap gondolkoztam azon mi lenne a HEY megvenné a törökbálinti frekit :D (tudom csak álom, de mégis :D)
Tudnak ők csinálni itt Magyarországon is jól felépített rock zenei rádió-t
lásd a RADIO HEY CZ (felépítésileg nagyon hasonlít az egykori PONT FM-re) hírek, sport, rock zene
http://www.play.cz/listen/listen.php?sh ... &stype=WMA
Nekem bejön eddig nincs annyi ismétlés mint a BEST OF ROCK-on ...
 #89018  Szerző: djlacee

Ausztriában:

http://www.radioeins.at/
http://www.radiograz.at/

Elég "natúr", és egyforma weboldalak. Ráadásul mindegyiknek az NRJ szerverén van a netes adása
http://stream01.energy.at:8000/

csak nem lesz ezekből is NRJ?
 #88878  Szerző: Jani

Szd96 írta:Biztos jó régen, mert eddig közel 2 év alatt nem jött le nekik :D (a 101.9 néha makulátlanul jön)
Volt az már 3 éve is. :D Utána nekem sem jött le,pedig elég erősen jött terjedéskor Hajdú-Biharban.Itt Pesten meg ugye lehetetlen a vétele.
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 151