RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#91690  Szerző: asr27

mlaszlo írta:
asr27 írta:Már Mák Kata sincs a Rise fm-nél... Nem rosszindulatból mondom de szerintem lassan off lesz ennek a rádiónak.
Műsorok (műsorvezetők) szinte már nincsenek, reklámokat sem hallok csak a saját bulijukat reklámozzák ha éppen van mit. Csak zene megy, olyan mintha egy mp3 lejátszót hallanék annyi különbséggel, hogy néha bemondja a szlogent és a híreket. Ráadásul a zenék sem frissek!
A Balatonból biztos nem könnyű eltartani egy ilyen zenei tematikájú rádiót, hiszen viszonylag szűk célközönséghez szól. Nyáron könnyebb, amikor sok a fiatal a régióban, de az csak nagyjából két hónapot jelent.
Lehet Mák Kata is megy a 89.5-re?
Szerintem igen, megy a Music fm-hez: http://www.risefm.hu/index.php?show=cikk&id=4257
 #91689  Szerző: djlacee

Esetleg megveszi őket a Music FM
 #91688  Szerző: mlaszlo

asr27 írta:Már Mák Kata sincs a Rise fm-nél... Nem rosszindulatból mondom de szerintem lassan off lesz ennek a rádiónak.
Műsorok (műsorvezetők) szinte már nincsenek, reklámokat sem hallok csak a saját bulijukat reklámozzák ha éppen van mit. Csak zene megy, olyan mintha egy mp3 lejátszót hallanék annyi különbséggel, hogy néha bemondja a szlogent és a híreket. Ráadásul a zenék sem frissek!
A Balatonból biztos nem könnyű eltartani egy ilyen zenei tematikájú rádiót, hiszen viszonylag szűk célközönséghez szól. Nyáron könnyebb, amikor sok a fiatal a régióban, de az csak nagyjából két hónapot jelent.
Lehet Mák Kata is megy a 89.5-re?
 #91687  Szerző: asr27

Már Mák Kata sincs a Rise fm-nél... Nem rosszindulatból mondom de szerintem lassan off lesz ennek a rádiónak.
 #91362  Szerző: Andrew5

Az üzembehelyezni kivánt adóberendezés névleges teljesítményének a lehető legközelebb kell lennie a rádióengedélyben kiadott teljesítményhez. Így szól a törvén y pár éve. Nem is adnak ki rádióengedélyt mostmár ha nagy külömbség van. Szóval ha valaki 10w-ot kap nem fog 100wos adóra engedélyt kapni (kivéve ha szoftveresen lekorlátozzák az adóteljesítményt 12W-ra) Ez már így megy egy ideje. Az hogy mondjuk betesz valaki egy mobil végfokot az adó és az antenna közé az már más tézta, mert ugye az könyen hamar kivehető és eltüntetthető... :-)
 #89616  Szerző: ceve

Mikee0824 írta:pillanatnyilag leszedték a face-t, tuned stereo vivő van csenddel. amúgy belső forrásból tudom, hogy holnaptól új struktúra. amúgy is "aktív r" az rds, tehát a face itt is csak kalózkodott pár percet:D mert akkor miért lenne "aktiv r" az rds?
21:15 - 21:40 között hallgattam. A szokásos esti Face műsor ment.
 #89610  Szerző: asimov

Tehat a power-t kell betartani, es nem az ado lenyeg. (Bar nyilvan nem baj az, ha valami jofele, korszeru cucc az az adoberendezes) Az minden jozan gondolkodasu embernek egyertelmu, hogy nehany W tullepes nem a vilagvege (itt is lehet butanak es okosnak is lenni), de ez tabutema kell legyen, mert mindenhol vannak irigyek.
radukanorbert írta:
Csongii írta: Nem tudom miként van meghatározva, de akkor adót használsz szerintem amekkorát akarsz. Pl a Régió Rádió itt Mohácson csak 200W-al ad, de adhatna 1 KW-al is, viszont az adó, ha jól tudom tud akár 2KW-t is.
Jogszabály értelmében annyival adhatsz amennyire engedélyed van. Hivatalosan 1W-al se lehet több. A kevesebbről nem tudom, hogy van e szabály, de kétlem, hogy valaki az engedélyezettnél kisebb teljesítményt állítana, csak, hogy kevesebben hallják :) Ellenkezőjéről már annál többet hallottam.
Mondjuk ha valaki többel ad a kelleténél, akkor legalább csinálja okosan, mert akkor tuti ellenőrizni fogják, ha egy másik adót zavar be. Jah és a legfontosabb, hogy ne kotyogja el senkinek, mert ki tudja, hol találkozik rosszakaróval.
 #89606  Szerző: FLaci81

Pasa írta:Azért egy darab ilyen tematikájú rádió elférne szerintem, de ez Rise topik...
Bár még nem vagyok 40, de egyet kell, hogy értsek!
Egy 80s évek zenéit játszó rádiót én is elhallgatnék szívesen. :)
Ettől még szeretem a fiatalos zenéket adó rádiókat.
 #89605  Szerző: FLaci81

asr27 írta:Pár hete a balatoni frekin is levettek kicsit a teljesítményből. M7-esen Balatonkeresztúrig szól csak el (Fonyódnál már időnként elhalkul), régebben elszólt legalább Zalakomárig. Múlt héten tapasztaltam!
Székesfehérvár és Farkasgyepű között szoktam hallgatni, bár fehérváron néhol picit neccesen de azért hallható az autómban helyenként még az RDS is lejön, Veszprém körül néhol csak Sss van, de hát nyilván a domborzat is beleszól a vételbe.
Veszprém után a 8-as úton kb. a 110-es zónától kezdve Farkasgyepűig autóval haladva tovább tudom hallgatni mint a 94.6 R1-et. Tesztelve a tegnapi napon.
  • 1
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 470