Tehat a power-t kell betartani, es nem az ado lenyeg. (Bar nyilvan nem baj az, ha valami jofele, korszeru cucc az az adoberendezes) Az minden jozan gondolkodasu embernek egyertelmu, hogy nehany W tullepes nem a vilagvege (itt is lehet butanak es okosnak is lenni), de ez tabutema kell legyen, mert mindenhol vannak irigyek.
radukanorbert írta:Csongii írta:
Nem tudom miként van meghatározva, de akkor adót használsz szerintem amekkorát akarsz. Pl a Régió Rádió itt Mohácson csak 200W-al ad, de adhatna 1 KW-al is, viszont az adó, ha jól tudom tud akár 2KW-t is.
Jogszabály értelmében annyival adhatsz amennyire engedélyed van. Hivatalosan 1W-al se lehet több. A kevesebbről nem tudom, hogy van e szabály, de kétlem, hogy valaki az engedélyezettnél kisebb teljesítményt állítana, csak, hogy kevesebben hallják
Ellenkezőjéről már annál többet hallottam.
Mondjuk ha valaki többel ad a kelleténél, akkor legalább csinálja okosan, mert akkor tuti ellenőrizni fogják, ha egy másik adót zavar be. Jah és a legfontosabb, hogy ne kotyogja el senkinek, mert ki tudja, hol találkozik rosszakaróval.