RADIOSITE Fórum

• Balaton Rádió - Siófok - 88.7 MHz

#89820  Szerző: molnarb

És addig mi szól az onlineon? Csak zene és szignálok vagy az onlineosokhoz is szól valaki? Ezek szerint megvettétek a Regionalization Add-On-t vagy a Multi Instance Add-On-t?
 #89818  Szerző: markfelt

molnarb írta:Egyébként ennek mi az oka? vagy értelme? hogy különbözik a dolog?
Bizonyos - csak a helyieket érdeklő - műsorokat csak FM-en adunk majd. Egy debreceni hallgatót a siófoki magazin nem fogja érdekelni.

Aki meg balatoniként is inkább online hallgatja, annak fent lesz podcastban is, ha kész lesz a honlap.
 #89796  Szerző: asimov

Nagyjabol pentek ota, mintha uj szignalokat es szamokat is hallanek. :)
 #89795  Szerző: mimi

akos9277 írta:Én csak próbáltam rávilágítani, hogy milyen "apró" dolgok miatt nem ír ki az NMHH közösségi pályázatot.
Azért nem ír ki, mert rohadtul nem is akar.

Tételezzük fel, hogy egy civil egyesület valóban közösségi rádiót akar létrehozni, közösségi célok elérésére, önkéntes munkával, non-profit módon. Jó, Magyarországon ez ritka, de nemzetközi szinten a közösségi rádiózás valami ilyesmit takar. És akkor indulna a kisközösségi frekvenciapályázaton, ami most nincs, de ha lenne, kapna egy lényegében használhatatlan lefedettségű frekvenciát, ahol a zenék 50%-ának magyarnak kell lennie (és ha az adott közösség épp olyan zenei stílusokra kattan, amiből gyenge a magyar felhozatal? és ha az adott közösség a rádiójában nem szeretne ronggyáismételni zenéket?), 66%-ban közszolgálati műsorokat kell adnia (mondta valaki, hogy a közösségi rádió az pici közszolgálati rádió?), átfogó hírszolgáltatást kell nyújtania (a hírműfajhoz profik kellenek, lelkes önkéntesekkel nem igazán működőképes, annak meg nagyon sok értelme van, hogy a sablon-hírszolgálatok még több frekin szóljanak), és még lehetne sorolni.

Kicsit olyan érzésem van, hogy a mi anyánkat, hogy hogyan képzeljük, hogy üzleti érdekek nélkül, csak úgy, rádiózni szeretnénk a magunk kis szabadidejében, és úgy gondoljuk, hogy mivel ezzel sok vizet nem zavarunk, és állami támogatásért sem követelőzünk, egy csöpp, lepkefingnyi frekvenciát hadd használjunk már, és ugyan hagyjanak már rajta békén. De így, jelenlegi formájában nem sok értelmét látom már én se a kisközösségi rádiózásnak, hogy egy jelképes lefedettségért a közösség céljain kívül eső, rengeteg munkával járó kötelezettségek teljesítéséért kaparjon az ember...
 #89754  Szerző: markfelt

molnarb írta:Történt most valami érdekes... a reklámblokk utolsó eleme után jött egy gumizene... szólt olyan 5-10 másodpercig, aztán reklámot hallottak szignál és indult a hírek.... Valami olyasmi mint amikor a Rádió 1 vár a kapcsolásra és még van idő... :)
Na, erre nem válaszoltam.

"Az online adás műsora az FM88.7-en hallhatótól időnként kis mértékben eltér!" - www.balatonfm.hu

Ebből rá lehet jönni. :)
 #89737  Szerző: markfelt

akos9277 írta:"De örülök, hogy most már nem 1, hanem 5 kilométeresek lettünk. :)"
- Ez is mutatja, hogy egy nagyon kedves gyerek vagyok.
"Ha miattunk nem ír ki az NMHH kisközösségi pályázatot, akkor az elmúlt 10 napban rendkívül befolyássá válhattunk."
-Mint írtam: -Az összes kisköz fórumjába leírhattam volna pedig... - Volt arról szó, hogy miattatok?
Ja jó, értem. :)
 #89734  Szerző: akos9277

"De örülök, hogy most már nem 1, hanem 5 kilométeresek lettünk. :)"
- Ez is mutatja, hogy egy nagyon kedves gyerek vagyok.
"Ha miattunk nem ír ki az NMHH kisközösségi pályázatot, akkor az elmúlt 10 napban rendkívül befolyássá válhattunk."
-Mint írtam: -Az összes kisköz fórumjába leírhattam volna pedig... - Volt arról szó, hogy miattatok?
 #89731  Szerző: markfelt

akos9277 írta:
admin írta:0,003 W? Nem tudom honnan vetted ezt az adatot, de ez nem helyes. :)

Nekem egyébként - programigazgatóként - pont nem feladatom ezzel foglalkozni.

Megtisztelő, hogy velünk foglalkozol, ugyanakkor úgy tűnik, minden áron fogást akarsz keresni rajtunk, vagy rajtam. Amennyiben publikus oka van, akkor itt, amennyiben nem, akkor privát üzenetben várnám a választ, hogy mivel adtunk vagy adtam okot erre. Ígérem megpróbállak kiengesztelni, amennyiben valós sérelmeid vannak valamivel kapcsolatban. :)
Az ég világon semmi gondom sincs se veled, se a rádió mögött álló emberekkel. Én csak próbáltam rávilágítani, hogy milyen "apró" dolgok miatt nem ír ki az NMHH közösségi pályázatot. Hogy miért pont a ti topikotokat olvasva éreztem késztetést arra, hogy leírjam? Passz. Az összes kisköz fórumjába leírhattam volna pedig... Talán picit sok, hogy egy közösségi frekit használva építetek brandet, amit egy pici - mutyizásból eredő - vetítés mellett tálaltok. Azért ne felejtsük el, hogy nem lehet több 10 milliós céget építeni, egy nem nyereség érdekelt 5km-es rádió mögé, ami - hivatalosan - fizetést sem adhat önkénteseinek, és -legalábbis a pályázatban leírtak alapján- a bevételi oldalnak összhangban kell lennie a kiadással. Tudom, tudom, rezsipályázat, kiskapuk... Hátja.
Még egyszer mondom, hogy minden a szabályozásnak és a szerződéseknek megfelelő a 88.7 MHz esetében. A szerződést meg aligha hiszem, hogy te láttad valaha is, mert tudomásom szerint nem publikus. Az online adás más tészta, arra nem vonatkozik a médiatörvény és oda nem megy olyan, ami nem érdekli a nem siófokiakat. Erre vonatkozik a balatofm.hu-n található szöveg is. Ha esetleg valaki siófokiként hallgatná online, számára tervezünk podcastot is ezekből az online streamen nem hallható műsorokból, ha elindul a teljes weboldal végre.

Ebben a hozzászólásodban is voltak egyébként a valóságtól nagy mértékben eltérő számadatok és tévhitek, melyeket tényként közöltél.

De örülök, hogy most már nem 1, hanem 5 kilométeresek lettünk. :)
Ha miattunk nem ír ki az NMHH kisközösségi pályázatot, akkor az elmúlt 10 napban rendkívül befolyássá válhattunk. :)))

Ennyiből a helyi, körzeti és országos frekvenciákra is frekvenciamoratóriumot rendelhetnének el, tekintettel arra, hogy mindhárom típust illetően mekkora botrányok voltak az elmúlt években.
 #89730  Szerző: akos9277

admin írta:0,003 W? Nem tudom honnan vetted ezt az adatot, de ez nem helyes. :)

Nekem egyébként - programigazgatóként - pont nem feladatom ezzel foglalkozni.

Megtisztelő, hogy velünk foglalkozol, ugyanakkor úgy tűnik, minden áron fogást akarsz keresni rajtunk, vagy rajtam. Amennyiben publikus oka van, akkor itt, amennyiben nem, akkor privát üzenetben várnám a választ, hogy mivel adtunk vagy adtam okot erre. Ígérem megpróbállak kiengesztelni, amennyiben valós sérelmeid vannak valamivel kapcsolatban. :)
Az ég világon semmi gondom sincs se veled, se a rádió mögött álló emberekkel. Én csak próbáltam rávilágítani, hogy milyen "apró" dolgok miatt nem ír ki az NMHH közösségi pályázatot. Hogy miért pont a ti topikotokat olvasva éreztem késztetést arra, hogy leírjam? Passz. Az összes kisköz fórumjába leírhattam volna pedig... Talán picit sok, hogy egy közösségi frekit használva építetek brandet, amit egy pici - mutyizásból eredő - vetítés mellett tálaltok. Azért ne felejtsük el, hogy nem lehet több 10 milliós céget építeni, egy nem nyereség érdekelt 5km-es rádió mögé, ami - hivatalosan - fizetést sem adhat önkénteseinek, és -legalábbis a pályázatban leírtak alapján- a bevételi oldalnak összhangban kell lennie a kiadással. Tudom, tudom, rezsipályázat, kiskapuk... Hátja.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 59