a Petőfi Rádió facebook oldalán az 50-es 60-as évek zenéit linkelgetik be a szerkesztők.
radukanorbert írta:Tegnap éjszaka hallgattam és tényleg egész jó számokat adnak.viktorio írta:Ez szólt eddig:Ahogy ezeket a számokat elnézem, tényleg poposodik, de legalább ezt nem hirtelen teszi, hanem finoman, fokozatosan.
Alex Clare - Relax my beloved
Avicii - Levels
Annimal Cannibals - Mindenki azt akarja (Triek Remix)
Bruno Mars - It Will Rain
Fabián Juli and Zoohacker - Like A Child
Vicc lenne, ha végén 1-2 év múlva egy Rádió 1 kategória lenne belőle
viktorio írta:Ez szólt eddig:Ahogy ezeket a számokat elnézem, tényleg poposodik, de legalább ezt nem hirtelen teszi, hanem finoman, fokozatosan.
Alex Clare - Relax my beloved
Avicii - Levels
Annimal Cannibals - Mindenki azt akarja (Triek Remix)
Bruno Mars - It Will Rain
Fabián Juli and Zoohacker - Like A Child
admin írta:Hát keziccsókolom, ebből meg február 1-től pop rádió lett.Igen? Na ezt megnézem. Illetve meghallgatom...
mihalylovics írta:Tisztázzuk akkor.Zoey írta:Krisz Rudi, Dancs Annamari, Kökény Attila, Pély Barna, Tóth Gabi a Petőfi Rádióban!Az tény, hogy a Petőfin fura hallani, de én inkább azt tartom röhelyesnek, hogy Magyarország ilyen "minőségű" előadókat küld az eurovíziós dalfesztiválra, holott vannak 1000x jobbak is, elég meghallgatni a Petőfi rádiót![]()
Na jó, igazából csak a ma esti eurovíziós dalokat mutatták be 11 és 12 óra között, de akkor is érdekes hallani ilyen előadókat ebben a rádióban.))
Zoey írta:Krisz Rudi, Dancs Annamari, Kökény Attila, Pély Barna, Tóth Gabi a Petőfi Rádióban!Az tény, hogy a Petőfin fura hallani, de én inkább azt tartom röhelyesnek, hogy Magyarország ilyen "minőségű" előadókat küld az eurovíziós dalfesztiválra, holott vannak 1000x jobbak is, elég meghallgatni a Petőfi rádiót![]()
Na jó, igazából csak a ma esti eurovíziós dalokat mutatták be 11 és 12 óra között, de akkor is érdekes hallani ilyen előadókat ebben a rádióban.