Attis írta:Tegyük hozzá, hogy a Klub monóban ad, tehát jobb a terjedés. Földváron is a 95.3-on fogod?Budapesti rádiók közül melyiknek nagyobb ennél a lefedettsége?A Klubot Balatonföldváron mobilon is tisztán lehet fogni.
Attis írta:Tegyük hozzá, hogy a Klub monóban ad, tehát jobb a terjedés. Földváron is a 95.3-on fogod?Budapesti rádiók közül melyiknek nagyobb ennél a lefedettsége?A Klubot Balatonföldváron mobilon is tisztán lehet fogni.
Budapesti rádiók közül melyiknek nagyobb ennél a lefedettsége?A Klubot Balatonföldváron mobilon is tisztán lehet fogni.
olvaso1 írta:http://www8.zippyshare.com/v/22037249/file.html
Valamiért nem lett olyan jó a felvétel. Vagy csak nálam furcsa?
Zoey írta:Érdekes tényleg, hogy éjszaka is vannak hírek a Juventuson, ráadásul három percesek!Gondolom az új feltételekben vállalták a hosszabb hírblokkokat, akár éjszaka is, de valószínűleg azok előre rögzítettek.![]()
Az átállásról szóló dalt nem rögzítette valaki?
Gondolom nem örülnek annyira ők sem a frekvenciacserének (max a konkurens eltűnésének), inkább azért készítették el ezeket, hogy minél több módon értesítsék a hallgatókat a változásról, hogy mindenki kövesse őket az új frekvenciára - már aki tudja. De azt tényleg elmondhatták volna, hogy kisebb lesz a vételkörzet, mert valószínűleg sokan áttekerték a rádiójukat, csak éppen azt tapasztalták, hogy ott semmi nem szól.
Az új műsoron kívül miben mutatkozik még meg, hogy ez egy budapesti helyi rádió lett? Más műsorokban vannak helyi jellegű információk?
Na ezek után gondolom már nem szerepel majd a Juventus az összesített havi, országos hallgatottsági eredményekben.
Budapesti rádiók közül melyiknek nagyobb ennél a lefedettsége?
mihalylovics írta: Nekem a reggeli műsor speciel tetszik, mert nem az a szenzációhajhász, erőszakos, arrogáns, agresszív, mint például a Morning Show. Ja, és nincs tele reklámmal és több a zene! Ezt az előbb említett 2 műsorból hiányolom nagyon. Tehát nekem ezért jön be a Juventus Reggel. Akárki is vezeti.Ma belehallgattam, valamivel visszafogottabb és valóban több a zene, mint a Morning show-ban, de alapvetően ugyanúgy ki van hegyezve a bulvár témákra.