RADIOSITE Fórum

• Class FM

#92079  Szerző: LuciFerko

átrakták szombatra a top40-et?
 #91777  Szerző: Glenn

Teljes képernyőn is nagyon jó volt a minőség. Class TV 8-)
 #91774  Szerző: radukanorbert

rmihaly76 írta:Igy van, amit hallottam, az talan ketto masodperces volt.
radukanorbert írta:
radukanorbert írta: Pontosan 4 kisebb szakadás volt, mindegyik a Margít-híd budai hídfőjénél.
Összesen :)
Ezek a szakadások pár másodperc hosszúak voltak.
4x2=8 másodperc kiesés egy 4 órás élő adásnál mobilinternettel nem rossz arány :)
 #91771  Szerző: asimov

Igy van, amit hallottam, az talan ketto masodperces volt.
radukanorbert írta:
radukanorbert írta: Pontosan 4 kisebb szakadás volt, mindegyik a Margít-híd budai hídfőjénél.
 #91768  Szerző: radukanorbert

rmihaly76 írta:Mar, ugy osszesen?
 #91766  Szerző: asimov

Mar, ugy osszesen?
 #91763  Szerző: radukanorbert

rmihaly76 írta:Negyed 7-tol, 7:05-ig hallgattam. Ezalatt az az egy akadas volt. Ez, szerintem jo arany :)
olvaso1 írta:
rmihaly76 írta:Megy a BKV rodeo... Az eddigi kitelepulesktol nem voltam oda, de ez tetszik, mert a musorvezetok vegre -szerintem- jol adjak el a dolgot.
Fel het magassagaban volt egy pici akadas a kozvetitesben, de ettol csak meg eletszerubb az egesz. :)

Akartam kérdezni, hogy milyen volt az adás minősége, illetve folyamatos volt-e. :)
Mobilnetről tolták az egészet elvileg.

"A magyar mobiltelefónia és rádiózás történetében először a Class FM ma reggeli Morning Showja a megszokott vonalán közlekedő 6-os villamosra költözött stúdiójából a Vodafone hálózatán keresztül sugározta élő adását."
Pontosan 4 kisebb szakadás volt, mindegyik a Margít-híd budai hídfőjénél.
 #91762  Szerző: asimov

Negyed 7-tol, 7:05-ig hallgattam. Ezalatt az az egy akadas volt. Ez, szerintem jo arany :)
olvaso1 írta:
rmihaly76 írta:Megy a BKV rodeo... Az eddigi kitelepulesktol nem voltam oda, de ez tetszik, mert a musorvezetok vegre -szerintem- jol adjak el a dolgot.
Fel het magassagaban volt egy pici akadas a kozvetitesben, de ettol csak meg eletszerubb az egesz. :)

Akartam kérdezni, hogy milyen volt az adás minősége, illetve folyamatos volt-e. :)

"A magyar mobiltelefónia és rádiózás történetében először a Class FM ma reggeli Morning Showja a megszokott vonalán közlekedő 6-os villamosra költözött stúdiójából a Vodafone hálózatán keresztül sugározta élő adását."
 #91760  Szerző: szemilan

• 1
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 510