rmihaly76 írta:Okt 6-an meg usztam a Balatonban...Ezek szerint te vagy az oka a rossz időnek.aztan meg is jott a sz@r ido..
Pasa írta:Mi ez ahhoz képest, hogy október elején strandolás után a Corában karácsonyfákat nézegettünk?
rmihaly76 írta:Okt 6-an meg usztam a Balatonban...Ezek szerint te vagy az oka a rossz időnek.aztan meg is jott a sz@r ido..
Pasa írta:Mi ez ahhoz képest, hogy október elején strandolás után a Corában karácsonyfákat nézegettünk?
Csongii írta: Állítólag szerencsésebb az, hogyha neten keresztül havonta leadjátok az óra állását. Legalábbis több helyről is ezt hallottam.Az a baj, hogy sajnos annyi áram elfogy, mint amit az átalányon kiszámláznak, illetve mint most kiderült még több is egy kicsivel. Csak tényleg tanácstalan vagyok, mi az ami többet fogyaszthatott
Amúgy elég érdekes dolog ez. Én is próbálok itthon spórolni, de öreganyám mellett elég nehéz.![]()
A rádióban meg ami viszi az áramot, azzal nem lehet mit kezdeni.(számítógépek)
mlaszlo írta:Ezt a villamosenergia fogyasztást soha nem fogom megérteni. Ahol csak lehetett energiatakarékos égőt tettünk be, esténként abból is csak kettő-három ég folyamatosan, pár éve ezek helyén mindenhol normál 40 vagy 60 wattos égő volt. A műszaki cikkeket ha nem használjuk nemcsak kikapcsoljuk, hanem áramtalanítjuk is, új fogyasztó nem jött be, tv-t is kevesebbet nézünk, mégis magasabb átalányt kell fizetni, mint tavaly, mert többet fogyasztottunk. Mióta odafigyelünk, hogy takarékoskodjunk az energiával, azóta egyre több a fogyasztásÁllítólag szerencsésebb az, hogyha neten keresztül havonta leadjátok az óra állását. Legalábbis több helyről is ezt hallottam.