Zoey írta:Ha már telefon. 20-30 ezer körül milyen jó, most kapható okostelefont tudnátok nekem ajánlani? Ezeken amúgy már mind van Wi-Fi, RDS-es rádió? Kameránál mi számít jónak (? mp)?Én múlt hónapban vettem Telenor OneTouch készüléket, és ajánlom! Alcatel OT-990 az alapja. Nem kell megijedni, ez nem olyan Alcatel, mint a régiek. GPS, WiFi, RDS-es rádió megvan. A rádiót keveset haszbáltam benne, úgy tűnt, nem valami jó a szelektivitása... de erről nem tudok nyilatkozni, ahhoz többet kellett volna hallgatnom.) 5 MP-es kamerája van, baromi jó képeket készít, a videóknak kisebb a felbontása, és csak a telefonon nézve jó minőségűek. Az alap csomag tartalmaz fülhallgatót (korrekt hangerő, a mély hangok teljes hiánya... de 3.5-es jack dugós, tehát érdemes venni egy akármilyen fülest hozzá), illetve egy 2 gigás memóriakártyát. Android található rajta, összességében véve nagyon jó telefon. 30 ezer forintért.
Én azért vásároltam meg, mert az ugyanilyen tudású telefonok jobbára 10-15 ezer forinttal drágábbak, és ami nagyon fontos, hogy nem olvastam róla negatív kritikákat. Sem szakmai, sem felhasználói oldalról. És én sem tudok rá rosszat mondani.